MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

samagonas 2011-05-18 22:38

Citata:

Pradžioje rašė djedga (Post 147747)
kas cia visiem varikliai linksta. kas butent nutiko Pantera888 tau? samagonas?

lauke buvo 35 laipsniai, sheshtadieni paskambino,kad parduotuvej truksta,mano sheimos gaminamo kompoto, tingejau imti autobusa, su shalchiu isimechiau i mersa,ijungiau kondika iki galo,galvojau greit nuleksiu ta 30km. centre papuoliau i demonstracija, bet kondishino neishungiau, taip ir uzhviriau,bet kompota ishgelbejau,permechiau i taxsa,kuris vazhiavo pro shali,o ash ant krano gryzhau,visas apsitepalaves ir susimaishes su vandeniu ir shlangais pasproginejusiais. (galim sakyt, nuzhudzhiau noredamas ), bet vedasi ir vazhiuoja vistiek rupuzhe,-neuzhmushamas :)

Edgis 2011-05-18 22:40

Nemiršta, tikras mersas kovos iki paskutinio tepalo lašo :D Tai tą A4 paėmiai už juokingą kainą?

samagonas 2011-05-18 22:49

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 147753)
Nemiršta, tikras mersas kovos iki paskutinio tepalo lašo :D Tai tą A4 paėmiai už juokingą kainą?

jo paemiau uzh 1200€ lenkiukas sutvarke uzh 100€ ,pasirodo ne joks ne siurblys,o signalizacija gliuchino, audinej pakeisti tepalai,zhvakes pakaitinimo, pakaitinimo rele, visi filtrai iskaitant kondiko (viska keite ispanai ir bande uzhvesti :))) ) yra blutu, kondishinas kaip velnias shaldo, eina mashinas,kaip ishrauktas,dar turbina priesh puse metu nauja ideta, ai ir draudima metams paliko, na man ta mashina su viskuom ir ledine atsistojo 1300€ , ir pokol kas patinka zhaisliukas,bet noriu parduoti, o manoji atvirkschiai isimylejo ir prasho,kad neparduochiau :) nezhinau,net ka daryti,vazhiuoja tikrai gerai ir joks nera barshkalas,kaip kazhkas sake :)
Tiesa, audi centre uzhsiprashe 1700€ uzh remonta , sake,kad siurbli keisti reiks ir dar kazhka :) o stebuklingos lietuvos lenko rankytes, tik laiduka prisuko,kur reikejo :) Jis tik 50€ paprashe uzh darba, bet man net geda buvo tai daviau stolnika ir viskio gera buteli,- abu laimingi uzhtat :)

Edgis 2011-05-18 22:52

Dar ir be problemų pasirodo:) Tai tegul žmona ir važinėja su ja:) Jei jau taip patiko

samagonas 2011-05-18 22:58

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 147761)
Dar ir be problemų pasirodo:) Tai tegul žmona ir važinėja su ja:) Jei jau taip patiko

tai,kad patinka neuzhtenka,-nemoka pagaliu naudotis,butu automatas, tai tikrai atimtu, o dabar tik shalia sedi ir akis varto :xx:

Edgis 2011-05-18 22:59

Tai išmokyk;)

samagonas 2011-05-18 23:01

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 147766)
Tai išmokyk;)

mano nervai trumpi,-mushtis pradedu :boks::xx:

liudas777 2011-05-18 23:03

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 147759)
jo paemiau uzh 1200€ lenkiukas sutvarke uzh 100€ ,pasirodo ne joks ne siurblys,o signalizacija gliuchino, audinej pakeisti tepalai,zhvakes pakaitinimo, pakaitinimo rele, visi filtrai iskaitant kondiko (viska keite ispanai ir bande uzhvesti :))) ) yra blutu, kondishinas kaip velnias shaldo, eina mashinas,kaip ishrauktas,dar turbina priesh puse metu nauja ideta, ai ir draudima metams paliko, na man ta mashina su viskuom ir ledine atsistojo 1300€ , ir pokol kas patinka zhaisliukas,bet noriu parduoti, o manoji atvirkschiai isimylejo ir prasho,kad neparduochiau :) nezhinau,net ka daryti,vazhiuoja tikrai gerai ir joks nera barshkalas,kaip kazhkas sake :)
Tiesa, audi centre uzhsiprashe 1700€ uzh remonta , sake,kad siurbli keisti reiks ir dar kazhka :) o stebuklingos lietuvos lenko rankytes, tik laiduka prisuko,kur reikejo :) Jis tik 50€ paprashe uzh darba, bet man net geda buvo tai daviau stolnika ir viskio gera buteli,- abu laimingi uzhtat :)

kelintu metu ta A4? :)

Edgis 2011-05-18 23:04

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 147769)
mano nervai trumpi,-mushtis pradedu :boks::xx:

Baik tu, aš žmogus be kantrybės ir tai savo buvusiąją išmokiau su mechanika važiuoti (su pagaliu naudotis ji jau mokėjo:xx:), iškelk ultimatumą: nori Audi - mokykis važiuoti su mechanika:D

samagonas 2011-05-18 23:06

1 Attachment(s)
Citata:

Pradžioje rašė liudas777 (Post 147770)
kelintu metu ta A4? :)

99m. bet man sake,kad jau naujesne kazhkokia, neskiriu visos vienodos man atrodo :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:04.