![]() |
na kolkas viskas puiku,sauni masinyte.Taciau yra keletas trukumeliu.Ir vienas klausimas.Uzvedimo spynele.kad uzsivestu reikia smarkiai nuspausti.ar imanoma kita ideti?tarkim is stoto?kokia ju kaina?ar daug darbo?
|
spynelės skiriasi benzininių ir dyzelinių modelių ir dar mechaninių ir automatinių dėžių. Bent jau aš žinau 4 variantus mechaninių spynelių, plius dar yra tiek pat variantų su elektroniniu raktu. Pakeisti nėra labai sudėtinga, bet w202 modelyje ištraukti visą spynelės korpusą trukdo panėlė, kurią reik pakelt
|
o kainuoja 100-150lt
|
Turiu klausima.. W202 mechanas, pastebejau, kad vaziuojant atleidus gaza ir po to vel staigiai numynus "vaiksto" pirmyn-atgal pavaru perjungimo svirtis, ypatingai tas matosi vaziuojant 3 begiu. O vaziuojant letai kokia 1-2 pavara jauciamas toks kaip trukciojimas-tampymasis masinos, bet ne del variklio darbo. Cia gali but pagal simptomus kokia atramine variklio pagalve? Gal kokiu minciu turesit.. pakabista vizualiai apziurejo kazkada, sako lyg ir tvarkinga.
Ir dar kazkoki klausima turiu, bet dabar uzmirsau :xx: |
greičių dėžės pagalvė ir variklio pagalvės pirmoje vietoje apžiūrimos ne vizualiai, o viską tampant ir kilnojant su laužtuvu (proto ribose)
|
Na taip.. pagrindines sonines pagalves taip pat buvo apziuretos vizualiai, tai bent jau neapsitepalave. O ta dezes atramine imanoma su lauztuvu ant duobes patikrint? Nes del jos turiu didziausia itarima.
|
net laužtuvo nereikia - ranka pakeli dėžės galą ties kardanu ir matai
|
dezes pagalve 100% , ner daugiau del ko vaiksciot taip riciagui
|
Na preliminariai taip ir galvojau, dar aisku pasitikrinsiu. Dabar is to sekantis klausimas: daug ten reikalu pasikeist? Nukelinet deze reik?
|
kazkada esu jos ieskojes jei gerai pamenu, su priejimu ne pyragai, bet dezes nukelinet nereikia
|
jei apie 124 kalbat, tai dezhes pagalve tvirtinasi ant stskiro skersinio tokio,jis berods ant 4 varzhtu. Jei yra kaip pasikelti mashina 10min. darbo.
|
Reikes apziureti pradziai ant duobes, gal ir pats pasikesiciau kaip nors.
Kaip suprantu reikia ieskot sito dalyko http://www.zimi.lt/lt/produkcija/mer...varu-dezes-406 |
taip tas dalykas, nauja apie 80-90lt, tik nesugalvok pirkti pigios uz kokiu 30lt, nes ten bus ant kieta guma, kad vibracija tau per visa kebula eis poto :)
|
Jo jo, ne tie pinigai kad cia taupyt :)
p.s. Google man pasiule dormeo firmos :D |
Citata:
|
Naa paskutiniu metu retokai bunu, bet turesiu mintyje, dar kaip sakiau reik isitikint del jos blogumo :aciu:
Dar ka prisiminiau paklaust, ar esat kas bande det beremi valytuva i tokio tipo mechanizma, ar verta? |
visada tik ir dejau beremi, geriau uz paprasta
|
Aisku, reikes pabandyt, kazkaip suabejojau del to, kad vaiksto aukstyn-zemyn
|
Vakar uzsidejau beremi valytuva, nebrangus, bet kokybe lyg nebloga, tik kadangi jis susilenkes kaip bananas, tai per centra beveik nevalo, reik tiketis, kad prisigules su laiku :(
|
ne del to per centra ne valo kad susilenkes, jis nesusilenkes, jis tiesiog priglunda prie stiklo. o per centra nevalo nes pati valytuvo kojele neprispaudzia , spyruokle susidevejus, pas man tas pat buvo, pasikeiciau kojele ir viskas idealiai
|
Na zinok gali but, bet su ankstesniu valytuvu (reminiu) to blogo dalyko nebuvo.
|
pabandyk ant kitu mb palygint kaip kojele atsilenkia nuo stiklo, ant tavo bus lengviau ant kitu sunkiau, ir seip pasiziurejus plika akim kaip prigludes valytuvas prie stiklo, matysi per viduri tarpa :)
|
Paziuresiu, siaip kai dejau, koja atsilenkia tikrai nelengvai. Dabar reik laukt lietaus, gal jau prisigulejo :)
|
gal aisku ir neaiskios kilimes nusipirkai valytuva, maximoj geltonoj pakuotej ir senukuose raudonoj pakuotej normaliai prigludo pas mane :)
|
gal zinot nuo kuriu modeliu man tinka stabdziu diskai priekiniai? maniskiai ant s202 ju skersmuo 285mm ventiliuojami.
beje vakar buvau pasiemes is zmogaus nuo w210 2.6 lyg tai tie buvo 287mm ir liete suporta uzdejus juos. gal nuo w124 tinka? nes nuo w202 netinka nes jie neventiliuojami, taip kad su pasirinkimu nekazkas mano kraste :) |
1 Attachment(s)
284mm tavo kogero, o tinka tik nuo Ceskes, variklius pamatysi desinej lenteles pusej'
|
Citata:
jei tik nuo C tai gal kas turi ardoma C is cia? beje Tomski dekui ;) |
siandien bevaziuojant uzsidege lempute, su tepalo lygio indikacija. tepalo siek tiek maziau nei puse normos. indikacija uzsidege ties 3k rpm.
kazin del ko cia galejo taip buti? turejau bagazineje koki 100ml tepalo, supyliau ir atgal vaziuodamas per 60km ne kart nebeuzsidege. galejo del tepalo lygio uzsidegti ar cia kazkas su spaudimu? |
galėjo, nes mersams bet kokio skysčio bet kurioje talpoje kai būna žemiau pusės lygio, užsidega kontrolinė indikacija
|
Citata:
|
kadangi grandine stovi variklyje, tai prie aukstu apsisukimu istasko tepala po visa motora, ir karteryje jo lieka mazai, ir daviklis neuzciuopia del to ir uzsidega, sumazini apsukas ir uzgesta :)
|
Citata:
|
Man buvo uzsidegus tik tepalui esant prie apatines ribos :)
|
Citata:
|
Tai taip ir bus, man pirma karta uzsiziebe i didoka kalna lekiant, paskui kuriam laiko uzgeso bet vel atsirasdavo vis dazniau :)
|
realiausiai tepalo lygi patikrint yra esant saltam motorui, pvz ryte, tada jis visas nusedes i karteri buna, dapilk kad butu virs puses ir pamirsi ta lempute.
|
tokia beda, liukas stringa, paleidi kad atsidarytu ir jis pavaziuoja ir nustoja pats, per kokius 4 kart atidarai per nauja vis paspausdamas. tada uzdarineti bandai ir visai nereguoja, nebent mygtuko padeti nuspaudi kur i virsu pakelia liuka, tada jis uzsidarineja, bet jei neatleidi tai ir pasikelia kartu. zodziu nera auto sustojimo. gal kam teke tokia beda tureti?
|
Citata:
atidaryk visą liuką, kai atsidarys, palaikyk paspaudęs atidarymo knopkę kokias 5-7s, tada uždaryk, palaikyk 5-7s, į viršų - palaikyk 5-7s, dar gali reikėt vėl uždaryt ir palaikyt. turėtų padėti ;) |
Citata:
|
Citata:
kaip sakant pririšt reikia :) tėvo W211 kartais taip nutinka, taip pat nežinau kodėl. dėl užrakinimo, tai pasikeist gali reikėt baterijas. man vis išpuola, kad užrakint užrakinu prie parduotuvės vis mašiną, o jau atėjęs atrakint neišeina... tenka eiti atgal iki parduotuvės, pasikeisti baterijas, rakinti raktu, kaukinti signalizaciją, pririšinėti rakčiuką... rakto pririšimas: įjungi degimą, įspaudi užrakinti/atrakinti knopkes ir palaikai. pas mane W124 berods net degimo nejungia, palaikau įspaudęs knopkę (pas mane tik viena) ir po kiek laiko atsiranda :) langų pririšimas: įspaudi atidaryti langą, atsidaro, kelias sekundes palaikai, uždarai, įspaudęs dar kelias sek palaikai... tada turėtų viskas vėl veikti ;) su liuku taip pat pririšimas reikalingas :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:48. |