![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Na kad 300 kkm atlaikytu, tai manau cia turi buti turbina eksploatuojama idealiom salygom
|
Taigi, po visu lakstymu mersas vel vaziuoja kaip turi vaziuot. Buvo padaryta diagnostika autokurte, ten tik patvirtino gedima, turbinos valdymo blokas (isdyla tokia ale sklende, atsiranda laisvumas, ir pradeda durniuot) Alternatyvos buvo tokios, ieskot srote senos detales (kaip supratau niekas nenori parduot bloko atskirai nuo turbos) restauruoti, arba kaip glutaminas siule, ir ka svarsciau det nauja turbina. Deja, naujos turbinos kaina 10600 lietuvisku :mirkt:
Teko restauruot, su visais nuemimais, siuntimais i turboservisa ir t.t. kainavo 1650. Garantija puse metu. Kaip laikys, laikas parodys :prakos: |
Aš manau gali būti ramus :) aš jau metai laiko lakstau su jų restauruota turba, ne menkiausio nusiskundimo neturiu :)
|
Citata:
|
Citata:
Dziugu, kad susitvarkei ;) |
Citata:
Kiek laiko uztruko sutvarkyti? |
Citata:
Kaip man aiskino kad tokiu atveju geriau netemt, nes neva tai kuo ilgiau tempi, tuo labiau kazkas ten susigadina, ir paskui brangiau kainuoja. |
Citata:
Nes pas mane meta, kad tie positioner fault and abieju turbu tas pats, bet dyzel servise paziurejo ir sake jog jie gerai vaiksto ir jei jie striktu ar panasei, taj prisidetu dar klaida, kad to high ar panasei. na vienu zodziu bandysiu ziureti. |
Citata:
|
Paziurejau ir nesupratau. Pas tave 2510 klaida? ar 2501 kaip apple ten rase? Nes 2510 taj boost pressure regulator...
|
Citata:
|
|
Viska paemus kazkaip arodo, kad per mazi. Kas per ismatavimai ratlankiu ir padangu. Jei toks automobilio aukstis tai su ratu groziu neprizaisi. Reikia link'u.
|
O jau mazuliukai atrodo.
Neisizeisk, del skonio nesigincyjama, bet man tai cia patys baisiausi ratai matyti ant cls. As uzskaitau tokius del vaizdo, bet ne del komforto: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...s_CLS_C219.jpg Cia R18, kokie taviskiai? Beje cia pas tave su airmatic pakelta ar kas cia jai? |
mazi atrodo todel kad palange auksta, tai akis mato tik ta viduriniaja dali. nesipykstant galiu pasakyt kad atrodo gaidiskai :D Patys ratai ziauriai geri, bet tik ne ant CLS juos mauti. Ir dar tas strechas ant galiniu ratu :/
P.S. Hunter ka tu supranti apie komforta kai tavo masina garaze stovi :) |
ne tas laikmetis :)
|
Jie ant kokio c124 gal ir ziuretusi, aisku jeigu nebutu padangos per siauros
|
Ant 124 dar dar, bet geriausiai ant kokio 190, gal c126, gal 123
|
:p Bent nekaista kamsciuose ir pilnas bakas visada :D
O siaip tai tuos ratus R18 kazkada norejau pirkti ant w210, tai ziauriai likau nustebintas ju lengvumo, gaila kad buvo vienas gerai nuskeltas ir suvirintas |
siaip ant tokiu ratlankiu tik stech'ines padangas mauna, jei taikoma i teisinga stiliu. Aisku sitam cls'ui jie visiskai netinka. Manau cia r-17 su netinkamo dydzio padangom, reiketu r-18 ir bent 9 j ant priekio, nes cia matosi, kad kokie 8 tik. Ir aisku, kad arka bent lygiai su padanga gultu. Isnesimai kaip ir geri, priekyje ciut truksta. Tik kitas klausimas ar jam to reikia . Gal ir pakaktu tu kur "hunter" nuotrauka imete.
|
kur hunter imete tai 100kart geresnis variantas, pas woodoo tokie berods buvo ar bent panasus. o dar geresnis variantas tai amg, kad ir replikos. patys patys geriausi man tai kaip pas augi avatare
|
sorry,bet atrodo siaubingai...apsoliuciai jokio vaizdo :/...kaip ir minejo kolegos,ne tas laikmetis..
|
paziurejau pirmam puslapi nuotraukas, ten geri ratai, kur jie dingo?
|
Citata:
|
Nors as ir nesu pats labai patenkintas gautu rezultatu, nes 17(didesniu nenorejau del komforto) yra per mazi, ir priekyje per siauras padangas uzmoviau, bet aciu uz nuomone. Zinant kad sita bendruomene pripazysta tik du tipus ratlankiu tai AMG monoblokai masinom iki 2000 ir AMG style 3 virs 2000 metu, kito tiketis butu keista. Man tie ratai labai grazus, ir as dziaugiuosiu jais, nors ir nesigavo kaip norejosi.
Ne visi gi nori buti standartais, o jei deti tokius kur cia rodot, tai kam isvis keist originalus? Ne ka te skiriasi. |
Anie niekur nedingo, guli sandeli. Ziemos laukia
|
Tai kad ne priekines per siauros, o galines
|
Citata:
|
O pas taves pneumo? Nesiziuri tik del dydeliu tarpu tarp rato ir sparno, sutvarkius tarpa vaizdas pasikeis kardinaliai. Zinau ka sakau:)
Man kitas klausimas de tu tavo padangu? Neslysta? Man tokios padangos R19/30/285 tai praslydimas pastoviai mirksejo. O ant kanalizacijos dangciu net iki dumu prasukdavo ir tai turint omeny kad visai be agressijos akseleratorium naudojaus. Idomu kaip tavo ispudziai nuo tu dunlop maxx |
dunlop sport maxx ir man nepatiko del metymo per vezias. ir ne man vienam, nes forume ir gavau patarima pasikeist padangas del metymo, ir akurat.
|
visiškai netinka bent man. kaip kažkas minėjo ne tas laikmetis, tokiems ratams reikia daug stretch'o ir daaug dropo.. bet katik tau gražu! šiaip patys ratai bei automobilis super.:bounce:
|
Nu nežinau, viskas čia normaliai su tais ratais. Taip sakant optinė apgaulė dėl to mažumo, nes palangė rimta (berods Tomskis jau minėjo), ir vidus dažytas juodai. Aš viena dalyką tik daryčiau kitaip - vidų perdažyčiau sidabrine spalva. Tuomet vizuoliai padidėtų. O man palangės rimtos veža :)
Nieko įžeist nenoriu, bet kažkaip įdomiai vyrai reaguojat :) jeigu toki ratai kaip visų - tai nuobodu, visi renkasi tą patį, orginalumo nulis ir t.t. o kai ratai kitokie nei visų, tada vėl jums tų tradicinių trūksta :) |
tai ratai geri, niekas nesmerkia, ratai superiniai, jei tai butu uzdeta ant 190 merso dropinto, tai vien pagyrimai eitu.
|
Nėra ofenso, bet kartais tikrai geriau originalūs ratai :)
|
geri ratai:good: gera masina:good: bet jie viens kitam nedera.
|
http://i1293.photobucket.com/albums/...ps95d379ff.jpg
tarpas tarp rato ir arkos, tai nzn, galima paciam ten sutilpt turbut :) R17 su zemu profiliu bananui nu nekaip negali tikt, R18 bent jau. Keisk greiciau i tuos standartinius, sitie tai tragiskai atrodo. Ir paziurek kiek zmoniu jau pasake, kad ratai visiskai netinka, reikia susimastyt :) |
situos galeciau as priglausti jei kaina prieinama ir ET tinkamas
|
su originaliais simta kartu geriau atrodo....kad ir suzemintu jis ta mersa,vistiek tie ratai nesiziures
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:53. |