![]() |
sweikas prisijunges-labai padoriai atrodantys MB
tik salonas tas vaizda gadina |
Labai grazhus :good: Labai grazhiai suzhemintas :)
Klausimas, ar ten ratai originalus stovi ,na ish fabriko ishvazhiavo ? Koks ju plotis ir koks ET ? Na priekis tai super atrodo,man tik galas kazhkoks idomus,gal kartais sumaishiai priekinius ratus su galiniais ? Galiniai gilokai ikrite atrodo, o gal tik nuotraukoj atrodo ? :) Bet jei zhinai J ir ET parashyk, uzhsirashysiu,kad zhinoti kokios ishmeros gerai atrodo ant Ceshkes :) |
kiek tu uzh ji atidavei?
nufotkink kaip atrdodo odines lubos.. ir kur pas tave karbono abdaila? |
Jo, sėdynės tai kaka :D /
Pagal VIN išeina kad su tais ratais iš gamyklos išriedėjo - AMG-WHEELS, COMPLETE 4 PIECES:7, 5X17 ET 42 225/45 / Karbono apdaila buvo, galvojau kad klijuota, pasirodo ne. Ji visur :D ten kur būna medis :D Kainavo jis man palyginus daug :) Baltos odinės lubos, pafotkinsiu ryt gal ;) / o dėl tų ratų tai nežinau aš nekeitinėjau, gali būti kad sumaišyta, nebuvau atkreipęs dėmesio :D |
Citata:
|
ant durelių apmušimų, panelėj, prie priekinio stiklo, pavarų svirties, peleninės :D
Kai jį pirkau kažkaip net nesigilinau į kainas, pamačiau patiko sumokėjau ir pasiėmiau :D |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Cia Japonu rinkai ruostas auto, ar is japonijos pargabentas ir vairas perdetas? (nors siaip ten leidziama vazinet abiem pusem irengtais vairais, tai gali but ir kairiavairis) Butu labai malonu suzinot VIN koda, ar bent jau desimt pirmu jo skaitmenu...:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:35. |