MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Maddox - W210 320cdi (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6359)

samagonas 2011-01-29 17:50

Niekad nebuchiau atspejas :xx:

maddox 2011-01-30 21:52

Na taip, del to kad maziau matosi kas masinoje padeta tikrai geriau, maziau gundo ilapirscius tad aisku geriau nepalikt, bet manau liksiu po kol kas su nuomone netamsinti, kazkaip visai graziai atrodo ir originaliai tonuoti.

Joshua 2011-01-30 22:33

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 126816)
cia clasicas juk,clasicui tai pofik jis neturi tokio atspalvio kai avantgard langai,o ant avangard uzniauki ir nebesimato tu melsvu orginaliu langu visa grozi rimtai sugadini :)
ir sedanas ner toks siltnamis kaip katafalkas,katafalkui tai butinai reik niaukt vaizdas iskart pageereja :)

Is ko sprendi kad cia clasic'as? Pagal medi, langu spalva, masinos auksti sakyciau avantgarde'as.

eSaS 2011-01-31 00:27

as apie sabarkst mb snekejau kuris avatare jo :xx: siaip kaip pvz :)

Shapalas 2011-02-09 22:13

labai dailus, viskas prie jo limpa, tik manau as deciau ratus kokius kitokius ir tik nejuodus, nes jie dingsta ir bendram vaizde, o langus tai arba priniauk visu pacia silpniausia arba neliesk nevieno:) mano buvusiam w210 avantgarde buvo visi originalus o galinis vos vos niauktas pirkau jau toki, tai visai graziai atrode, bet to pats nedaryciau :)) o sanaudos jo is tiesu tokios mazos?

sharrasitto 2011-02-10 10:45

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 126832)
man tai ta zydra spalva nelabai ziurisi. gale gali be dirzu vazinet, tikrai kad jaukiau, gali pederaske pasimest belekur, ir bardakas gali but. kaip kam cia :)

uzsimesk auksini medali sau uz tokius argumentus ... :laugh:

Dailus w210. Vaira persisiusk, o langu netamskink :)

maddox 2011-02-10 16:07

Citata:

Pradžioje rašė Shapalas (Post 129538)
labai dailus, viskas prie jo limpa, tik manau as deciau ratus kokius kitokius ir tik nejuodus, nes jie dingsta ir bendram vaizde, o langus tai arba priniauk visu pacia silpniausia arba neliesk nevieno:) mano buvusiam w210 avantgarde buvo visi originalus o galinis vos vos niauktas pirkau jau toki, tai visai graziai atrode, bet to pats nedaryciau :)) o sanaudos jo is tiesu tokios mazos?

Na po kol kas ratus paliksiu tokius kokie yra, jei pasitaikys proga pasikeisiu su laiku, o del langu tai nusprendziau kad netamsinsiu. O kuro sanaudos kompas tai rodo man 11.4l mieste. Manau turetu ir maziau iseit, bet kad pastaruoju metu trumpom distancijom vaziuoju, tai motoras isyla iki 50 laipsniu daugiausia :) O del vairo tai jo galvoju arba apsiut reikes, arba ieskot srotuose padoraus, nes su apsiuvimu nelabai zinau kur cia galeciau savo mieste gauti tokias paslaugas.

sharrasitto 2011-02-10 16:10

Citata:

Pradžioje rašė maddox (Post 129675)
Na po kol kas ratus paliksiu tokius kokie yra, jei pasitaikys proga pasikeisiu su laiku, o del langu tai nusprendziau kad netamsinsiu. O kuro sanaudos kompas tai rodo man 11.4l mieste. Manau turetu ir maziau iseit, bet kad pastaruoju metu trumpom distancijom vaziuoju, tai motoras isyla iki 50 laipsniu daugiausia :) O del vairo tai jo galvoju arba apsiut reikes, arba ieskot srotuose padoraus, nes su apsiuvimu nelabai zinau kur cia galeciau savo mieste gauti tokias paslaugas.

is kurio miesto esi? As savo persiuvinejau, kokybe/kaina labai ok.

maddox 2011-02-10 16:13

Is Mazeikiu.

Ceslav 2011-02-10 16:29

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 129676)
is kurio miesto esi? As savo persiuvinejau, kokybe/kaina labai ok.

atsiprasau uz "off topic" persiuvot vaira Vilniui ? jejgu nepaslaptis kiek kainavo, ar reikejo nuimti vaira, kiek uztruko laiko ir kokioje imoneje buvo daroma ?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:23.