![]() |
Citata:
|
na jis veikia, tik netokiu pajegumu, jis laisvai prasisuka ir sukasi is eigos :)
Citata:
Citata:
|
taip dabartiniuose seneliuose taip jau buna kad daug kas jau ne jo gimta.
o kaip del daliu kur geriausia isigyt guma sujungimo prie kardano??? ir kokios firmos, jusu patarimai man svarbus, nes tik dabar bandau su MB susipazinti ;) |
nuvaziuok i bet kokia daliu parduotuve, ir paklausk kokiu firmu turi, ir koks kainu skirtumas :) t.y. kainu paklausk, jei tures tik kokia viena firma, mauk i kita daliu parduotuve ir duok uzklausa, jei turi kokiu draugeliu parduotuvese pasakik kad paziuretu ka gero turi :) nieko ten stebuklingo su tom gumom nera
Citata:
|
kardano gumos būna kelių modifikacijų ir kartais netgi pagal katalogą parduotuvėse ne visada atitinka (bent man tai yra buvę) Dabar tiksliai nebepamenu, bet galinė guma FEBI firmos man kainavo lygtai apie 70 Lt.Pirkau Autoaibėje
Dar kolega pradžioj minėjai kad stabdžiai pas tave "kieti" ir stabdymo kelias ilgas - labai panašu kad pas tave neveikia stabdžių vakuminis stiprintuvas |
Gerai LDalius sako, gumos skiriasi auto su ASD ir be ASD, jeigu nėra ASD tai ji turi būti mikštesnė, tiksliau tos vietos kur varžtais statosi būna mikštesnės. Dėl kaitimo tau jau paaiškino kolegos, o difuzorius 3,0D irgi turi būti:) Gerokai mažesnis negu pas 2,0D, bet tikrai yra:)
|
dar viena naujove suzinojom :) apie gumas sneku
Citata:
|
del kietu stabdziu, tai pas mane buvo tokia problema, galvojau vakuminis siurblys arba stabd.stiprintuvas, bet nei tas nei anas. pakeite pagrindini stabdziu cilindriuka, prapute vakumine slangute kuri eina nuo vakuminio siublio i stiprintuva, taip problema su kietais stabdziais dingo.o siaip galima patikrinti vakumini siurbli ant uzvestos auto, numovus slangute nuo stiprintuvo ir pirstu pajausti ar prisiurbia ar ne.
|
su ASD ar be ASD dėl gumų skirtumo nežinau, bet kad jos yra dviejų ar trijų dydžių pagal modifikacijas tai tikrai. Ir man rodė katalogas vieną variantą, o iš tikro buvo visai kitas
|
aciu visiems, labai smagu kad taip daug nuomuoniu ir tosk operatyvumas bendraujant.
isbandziau vakuma - traukia ora puikiai bet ar tai rodiklis kad tikrai dirba stiprintuvas. Taip netvarkingai padarytas sujungimas vakumines zarnos, kazkaip bandyta kaitint kad sumaut ir su izoliaciaj priviniota, na labai prastai :( ASD tai nepraslydimo (prabuksavimo) kontrole??? Zodziu guma i rankas ir i parduotuve! ;) del kaitimo sakote, kad difuzoriaus nebuvimas turi didele itaka ausinimui?! ;\ |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:16. |