![]() |
jau geriau butu 320CDI ... zymiai kantresnis variklis o kas liecia zalia dyzelina, tai sutaupius veliau atsilieps purkstukams
|
nu as ji visada pilu ir kolkas vazineju be problemu :) tai tik toks klausimas kyla , o kuo tas dz blogas ?
|
man taip patinka kai zmones is pradziu nusiperka automobili o tada bando forumuose issiaiskinti ka gi jie isigijo :)
|
Citata:
|
Vat su radiatoriu tai pats turejau problema, bo pas mane S600, tai nesuko ventiliatorius ir neausino skyscio, tai ieskojau po visa Lt puse metu, ir net diletantai Silberis nepasake nuo kurio modelio dar galetu tikt.. Naujas 2.7 lt, bet geras zmogus pasake kad tinka nuo 3.2 CDI, jo gavau iz 500lt. Ten jei ant reles patenka vandens, ji perdegai r viskas.
siaip geras pirkinys, 3.2 cdi mazokai traukos turi, jei sedi 4 zmones ir dar ko yra bagazinei. |
as niekaip nesuprantu kuo tas dazytas dyzelis blogas skaitau ir stebiuosi.nes tas dyzelis yra 100% tas pats dyzelinas kaip ir paprastas (t.y.nedazytas) tik i ji kai atveza i degalines ipila bijau pameluoti bet atrodo i 1 kub.m. 100g ar 10g to dazo draugas dirba degalineja tao pasakojo.
ir seip mano tevas vazineja aisq ne su :zenklas: o su opeliu bet 2005 metu ir tik dazytas jau 3 metai jokiu problemu neturi. draugas turi 'ceske' 2.5 td atrodo bet ne cdi irgi tik dazytas jokiu problemu ir daugelis mano pazystamu zmoniu vazineja su dazytu :) zinau kad rusiskas tai kenkia nes perki rusiska o ten pila laivu kura tada jau sakes :D:D pazystu kas tuo verciasi tai zinau sako ruskas is lukoil o istikro is laivu :) |
na nama turi renault megane pirko nauja tiesiai is salono,dabar pravaziavo 35 tuks. km. ir visai nesenai buvo uzsikise purkstukai ,pildavom dazyta nuvarius i reno centra is karto paklause ar kartais nepiliate dazyto:xx: purkstukai kainavo 8000lt.:wavecry: na o ka as zinau vazinejau su bmw 525 tds. 2000m kelis metus pravazinejau su zaliu ir nieko. brolis i dzipa mitshubishi L200 3m. pila dazyta tai irgi nieko ..na cia nesuprasi. Vienam iseina kitam ne
|
l200 kaimieciu masina visi kas pazystu i ji dz ir tepila :)
|
Citata:
|
nesuprantu ko tu pervedei pinigus is anksto????? uzsisakai masina leidi atsiusti pastu patvirtinima,nuvaziuoji paziureti,jai jos nebera,ir jie laiku isanksto nepranese,paduodi i teisma,manau savanoriskai pinigus grazintu+keliones islaidas..
jai masina turi daugiau negu 200 000km,ir tai dar netobulintas variklis,turesi bedu su grandine,ir pavaru deze. nesvarbu koks MB V8 CDI,nepazystu ne vieno,kad nebutu teke keisti variklio ar dezes. p.s. rytoj keisim vienam V8 CDI varikli,auto turi 120 000km ir ML V8 CDI greiciu dezes jau laukiam... is kokio salono pirkai,gal netycia ji zinau :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:00. |