MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

ShotGun 2014-07-31 20:58

P3, ar tu bent matei akyse ta vanix masina apie kuria cia sneki? Gal ne toj srity save realizuoji, gal reiktu i koučinga persiorientuot, kitus gyvenimiskos patirties pamokytum?

dovcreat 2014-07-31 21:02

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 345669)
Tas kas sita masina rinkosi ir vazines, jam giliai padet ant tokiu kuriems sita spalva netinka ir isvis net negalvoja kas kam patinka, nes rinkosi sau. Specialiai ieskojo tamsios masinos su sviesiu salonu ir tamsiu medziu. O dar ir kaina ir kompektacija pasitaike super
Spalva atrodo super, perlas melyna-violetine-juoda priklausomai nuo apsvietimo, Azurite-blue metalic, sedyniu bukle super. Apluzusios tik plasmaskes visokios salone ir skiles stiklas.
R16 galima uzdeti, nera jokiu problemu, stabdziu diskai ir suportai tokie patys kaip w220 4.3 ir 5.0

Sėkmės dedant r16 ant CL, Vaizdas turėtų pagerėt 10kart į gerą pusę.. :bum:

Apple 2014-07-31 21:02

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 345670)
P3, ar tu bent matei akyse ta vanix masina apie kuria cia sneki? Gal ne toj srity save realizuoji, gal reiktu i koučinga persiorientuot, kitus gyvenimiskos patirties pamokytum?

ow ow ow, tu atsargiau su tokiais žodžiai, P3 procesorius perkaist gali :laugh:

vanix 2014-07-31 21:11

jau praktiskai pardavem siandien ta C'shke su 125k km rida. Atvaziavo pamate, kad nera prie ko prisikibt, sako imam :) simboliskai 100lt nuleidau ant saliarkos :) perrasyt tik reikia dabar.

alteroja 2014-07-31 21:13

Citata:

Tas kas sita masina rinkosi ir vazines, jam giliai padet ant tokiu kuriems sita spalva netinka ir isvis net negalvoja kas kam patinka, nes rinkosi sau. Specialiai ieskojo tamsios masinos su sviesiu salonu ir tamsiu medziu. O dar ir kaina ir kompektacija pasitaike super
Spalva atrodo super, perlas melyna-violetine-juoda priklausomai nuo apsvietimo, Azurite-blue metalic, sedyniu bukle super. Apluzusios tik plasmaskes visokios salone ir skiles stiklas.
R16 galima uzdeti, nera jokiu problemu, stabdziu diskai ir suportai tokie patys kaip w220 4.3 ir 5.0

tokie komentatoriai, kur tik sugeba spalva ir ratus pakomentuot tai yra verti demesio, tiek pat, kiek ir karksincios varnos lauke. :D

o siaip sveikinimai seimoje atsiradus dar vienam teisingam mersedesui. :isgert:

Robis 2014-07-31 21:13

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 345673)
jau praktiskai pardavem siandien ta C'shke su 125k km rida. Atvaziavo pamate, kad nera prie ko prisikibt, sako imam :) simboliskai 100lt nuleidau ant saliarkos :) perrasyt tik reikia dabar.

bandysi Kaune tą CLK320 žiūrėt?

Apple 2014-07-31 21:13

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 345673)

:ploja:
visas normalias masinas taip perka :)

DTM 2014-07-31 21:14

Citata:

#366 Azurite Blue pas mane tokia pat spalva, kai nusipoliruos atrodys dar kitaip tokia gili spalva :wave:

vanix 2014-07-31 21:19

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 345676)
bandysi Kaune tą CLK320 žiūrėt?

buvau cia prilekes i Kauna to CLK320CDI su AMG paketu paziuret. Nieko gero, salonas pagal mane jau sujotas. Nors aisku pagal jus, tai turbut geras butu :) vizualiai ~300k km. Bet nematau prasmes keist apynauja i pusetina primokejus kruva pinigu :) Visas dazytas, dega check'as, padangos priekyje plikos, po kapotu svara ideali itartina.. salone nesiurbta senokai.. aj, ne gal :)
Imsim is BRC CLK350. Ten grynai nauja masina, salonas kaip ka tik is gamyklos. Su ShotGun'u ziurejom ant dienu, man labai patiko :) jam lyg ir irgi. Vieno seimininko, pirktas Lietuvoje naujas.

Robis 2014-07-31 21:25

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 345681)
buvau cia prilekes i Kauna to CLK320CDI su AMG paketu paziuret. Nieko gero, salonas pagal mane jau sujotas. Nors aisku pagal jus, tai turbut geras butu :) vizualiai ~300k km. Bet nematau prasmes keist apynauja i pusetina primokejus kruva pinigu :) Visas dazytas, dega check'as, padangos priekyje plikos, po kapotu svara ideali itartina.. salone nesiurbta senokai.. aj, ne gal :)
Imsim is BRC CLK350. Ten grynai nauja masina, salonas kaip ka tik is gamyklos. Su ShotGun'u ziurejom ant dienu, man labai patiko :) jam lyg ir irgi. Vieno seimininko, pirktas Lietuvoje naujas.

čia tas kur nori nenorėjo parduot o po to norėjo?:sokas:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:37.