MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Arturas 2014-02-06 14:03

Buvo akcija BRC, kas nuvarė prieš naujuosius, 3% mokesčiai nuo pardavimo sumos, nesvarbu kiek laiko stovės. Todėl ir nuvarė, gaunasi vos ne pigiau, nei laikyt aikštutėse ir mokėt už dieną.

tomasgarliava 2014-02-06 17:17

Citata:

Pradžioje rašė Alkapone (Post 313733)
Įdomu kas šitam taip blogai, kad kaina vos ne ant 10 tūks nukrito ir tai jau gal 3 mėnesius ar net daugiau kaba... Iš pradžių savininkas pardavinėjo, dabar jau kuris laiks BRC

http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...125934333.html

Kazkas minejo kad sitam variklis kala.

Melionas 2014-02-06 22:24

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 313729)
nu teisingai žmonės masto, realiai ridai nuo 200k prasideda visos bėdos. BET, ne visi supranta, kad rida iki 200k gausi dazniausiai tik jei masina 2-3metu senumo :) o ten 5-10metu po puse limono praktiškai visos :)
aš kai prieinu prie pirmu ranku dileriu vakaruose, tai matau kad praktiškai visos mašinos yra 400-600t km diapozone, jei yra apie 10metu senumo :) nesvarbu, benzai, dyzeliai.. Netgi 2-3 metu mašinos dyzelines dauguma buna po 200~ tukst pravažiavusios :)
o realiai atskirt nelabai imanoma, gali ir i pedalus ir i salona ziuret :) nusitrynusios detales keičiamos, ir t.t. Man asmeniškai geriau butų pilna serviso knyga, prižiūrėta 400 pravažiavusi, nei 200k neaišku kokia. (jei pagal salono stovi vienodos būtų) :)

Nezinau su kokiais lavonynu tu dileriais bendrauji:unreal:

a-1 2014-02-06 23:30

Citata:

Pradžioje rašė Melionas (Post 313805)

Pagal savo lygi...:blush:

tomasgarliava 2014-02-07 03:52

As siandien lauzausi ir mastau pirkt jei pavyks mazda 6 2008 metu 119000km rida 2,0l benzinas mechanine universalas 17000lt. Vyks losimas, zmonos darbas atsikrato senos technikos, pirkta priziureta lietuvoj inchape motors, niekada nedauzta, nu tokia tarnybine smulkiu pabraizymu yra ant kebulo, tiesa 2 komplektai ratu su naujom zieminem ir vasarinem padangom, aisku reikia dar laimet nes norinciu yra, pagal autopliuso kainas brangoka, bet nera jokiu defektu atviru ar pasleptu, galvos sukt nereikia sedi ir leki, aisku deciau dujas tie varikliai nebijo duju 2300lt iranga kainuotu, nu bet kur savo mersa reiktu det:( tiek pinigu prikista:wacko:
Tiesa viena jau nupirkau zmonai praeitais metais mazda 6 2007m universala irgi darbine buvus, idejau dujas, padariau antikorozini, vaziuoja gerai, dabar galvoju ar verta man cia bandyt dar viena imt? Mersas tai mano kaip durniaus sutvarkytas iki negaliu, ka as uz ji 4000lt gausiu i vsio, aisku cia toks pasvaigimas, pirma reikia laimet losima tarp imones darbuotoju del teises isigyt tada jau priimt sprendima.
Kaip forumieciai galvojat? Ar verta man pirkt ta mazda ir paskui mersiuka savo numyleta ir islaizyta i autopliusa ? Ar turet 3 masinas seimoj? Nes man tie 4000lt didelio skirtumo nesudaro, nezinau, patarkit.

Robis 2014-02-07 07:37

tu čia rimtai? Eik tada pas būrėją pasikonsultuoti:
http://garliava.olx.lt/estela-taroak...-iid-137460754

rafis 2014-02-07 07:46

Citata:

Pradžioje rašė Melionas (Post 313805)

su tais, kurie dirba su draudiminiais įvykiais :daro:

ShotGun 2014-02-07 08:36

Citata:

Pradžioje rašė tomasgarliava (Post 313818)
As siandien lauzausi ir mastau pirkt jei pavyks mazda 6 2008 metu 119000km rida 2,0l benzinas mechanine universalas 17000lt. Vyks losimas, zmonos darbas atsikrato senos technikos, pirkta priziureta lietuvoj inchape motors, niekada nedauzta, nu tokia tarnybine smulkiu pabraizymu yra ant kebulo, tiesa 2 komplektai ratu su naujom zieminem ir vasarinem padangom, aisku reikia dar laimet nes norinciu yra, pagal autopliuso kainas brangoka, bet nera jokiu defektu atviru ar pasleptu, galvos sukt nereikia sedi ir leki, aisku deciau dujas tie varikliai nebijo duju 2300lt iranga kainuotu, nu bet kur savo mersa reiktu det:( tiek pinigu prikista:wacko:
Tiesa viena jau nupirkau zmonai praeitais metais mazda 6 2007m universala irgi darbine buvus, idejau dujas, padariau antikorozini, vaziuoja gerai, dabar galvoju ar verta man cia bandyt dar viena imt? Mersas tai mano kaip durniaus sutvarkytas iki negaliu, ka as uz ji 4000lt gausiu i vsio, aisku cia toks pasvaigimas, pirma reikia laimet losima tarp imones darbuotoju del teises isigyt tada jau priimt sprendima.
Kaip forumieciai galvojat? Ar verta man pirkt ta mazda ir paskui mersiuka savo numyleta ir islaizyta i autopliusa ? Ar turet 3 masinas seimoj? Nes man tie 4000lt didelio skirtumo nesudaro, nezinau, patarkit.

Tai jeigu vieną mazdą jau turit, tai kas geriau, nei tu pats, galėtų patart, kas geriau, ar tavo mersas, ar ta mazda? Čia labiau klausimas, ar reikalinga naujesnė ir brangesnė auto šiuo metu iš vis?

tomasgarliava 2014-02-07 09:24

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 313829)
Tai jeigu vieną mazdą jau turit, tai kas geriau, nei tu pats, galėtų patart, kas geriau, ar tavo mersas, ar ta mazda? Čia labiau klausimas, ar reikalinga naujesnė ir brangesnė auto šiuo metu iš vis?

Na teisingas pastebejimas, nezinau kodel bet ta mazda kuri yra sekmingai eksploatuojama antros puses nekelia niekam jokiu emociju, tokia kaip cia pasakius bespalve, bedvase, isedai ir vaziuoji.
Is kitos puses matant kad devetos auto pirkimas atima tiek laiko ir kai kurie kolegos kantriai po pusmeti iesko kol randa, nezinau dabar yra proga be pastangu atnaujint savo autoparka, naujesne, saugesne, ekonomiskesne auto.
Nu dabar nepirksiu, po 2-3 metu mersas apipus kaip reikiant, reikes priduot i srota ir ieskot pamainos, nors cia tos prielaidos niekines, kas bus po 2-3 metu niekas nepasakys.
Ta va nezinau patarkit.

woodoooo 2014-02-07 13:47

nusipirkai ta mazda ir vaziuoji sau ramus, kokia ten ta dvasia senam w124...

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:15.