MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

simaso 2013-11-09 19:23

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 297364)
gera kaina kaip už tokią komplektaciją. Ten dar ir dujos yra?

duju nera. kažkaip vilioja visai tas variantas ;] paskaičiavus pigiau kainuotų pačiam nuvažiuot su traliuku, nei kažkam mokėt už parvežimą, vistiek manau reiktų kokius 400eu sumokėt

Tomskis 2013-11-09 19:35

pats tikrai nesuvazinesi uz tiek. tralas ziurint kur, 250-400e.

simaso 2013-11-09 19:38

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 297384)
pats tikrai nesuvazinesi uz tiek. tralas ziurint kur, 250-400e.

suvažynėsiu, skaičiavau su užsimetimu šiokiu tokiu. saliarka aišku ne iš degalinės. traliukas 30lt parai be lebiotkės. porą parų ir suvažynėta, plius pats gyvai apžiūrėčiau

Tomskis 2013-11-09 19:52

sakau nesuvazinesi. gincykis iki pazaliavimo :) primesk nakvynes, langu skysti, kava, valgymus kabakuose, primesk kad su tralu masina rys + 5litrai. vaziavimo greitis 90, cekijos keliu vinjete, austrijos keliu vinjetee lenkijoj mokama autostrada iki krokuvos, nebent per Radoma varysi kankintis ir t.t. ir t.t. visa tai jau praejom

simaso 2013-11-09 19:56

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 297389)
sakau nesuvazinesi. gincykis iki pazaliavimo :) primesk nakvynes, langu skysti, kava, valgymus kabakuose, primesk kad su tralu masina rys + 5litrai. vaziavimo greitis 90 ir t.t. ir t.t. visa tai jau praejom

ne nu tai jei dar bobų pasiimsi pakelėse... ;D kam tos nakvynės ? kam tie kabakai ? dviese važiuoji pakaitom, o maisto ir kavos gali iš namų įsidėt. neturiu aš laiko gastroliuot, nuvažiavai susitvarkei ir parlėkei namo. +5l tikrai nebus saliarkos

Tomskis 2013-11-09 20:02

paskaityk dar karta mano pranesima, paredagavau. beje kavos tau uzteks i viena puse iki warsuvos, ka poto veiksi? :) tikrai dvi paras saltu sumustiniu nevalgysi. ir +5 salerkos patikek tikrai bus. zinai turbut kad turi kategorija vairuotojo pazymejimo turet atitinkama, ir priekaba su masina negali svert daugiau uz velkanciaja masina, realiai su busu turetum tempti ar dzipu

Artunas 2013-11-09 20:05

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 297390)
ne nu tai jei dar bobų pasiimsi pakelėse... ;D kam tos nakvynės ? kam tie kabakai ? dviese važiuoji pakaitom, o maisto ir kavos gali iš namų įsidėt. neturiu aš laiko gastroliuot, nuvažiavai susitvarkei ir parlėkei namo. +5l tikrai nebus saliarkos

Pliusas tik tame kad apžiuretum gyvai, daugiau tikrai neko nesutaupytum.
O maisto iš namų dėtis... Nu baikit, juk ne devynesdešimtieji.

simaso 2013-11-09 20:07

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 297391)
paskaityk dar karta mano pranesima, paredagavau. beje kavos tau uzteks i viena puse iki warsuvos, ka poto veiksi? :) tikrai dvi paras saltu sumustiniu nevalgysi.

Tomski, nemažai esu keliavęs po europą su grupe, tai patikėk yra blogiau buvę, nei šalti sumuštiniai kelias dienas;]] o tos kavos gali nusipirkt ir degalinėj, nenubiednėsi. Artunai, man tas pliusas ir yra tai dėl ko pačiam verta važiuot ;] o maisto nelabai mėgstu iš degalinių

Kolibris 2013-11-09 20:09

Dar pliusas tame kad vis idomiau kazkas :D

Artunas 2013-11-09 20:11

Citata:

Pradžioje rašė Kolibris (Post 297394)
Dar pliusas tame kad vis idomiau kazkas :D

Irgi sutinku, man patinka tokie dalykai. Pasivažinėti su geru draugu ar broliu, labai net liuks.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:08.