![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=svlPCuzkho0
siandien vel krapsciausi garaze ir stai koki vaizda nufilmavau kai nukeliau ismetimo kolektoriu. As nesuprantu, atsikeliau kolektoriu ir po juo svaru grazu, jokiu nubegimu tepalo nematyti, rik prapusta tarpine ismetimo, tai uzdejau nauja kolektoriu ir tarpine nuo kitos C'eskes. Kokiu dar minciu gali buti? Su draugu svarstom gal but tepalas skverbiasi is tepalo matuokles lizdo? Ar kazkur is tos puses. |
na bet tu ir idomus. Jei pasakysi man per kur traukia siurblys orą mašinoje, kuri stovi dabar nakčiai palikta mano garaže, aš tada pasakysiu per kur pas tave bėga tepalas :xx:
|
Tai nereikia man kad tu pasakytum per kur bega:), tiesiog nebezinau kur dar ieskoti kliurku tam varikli:confused:
Paprasciausia apacioje ties dinama yra slapia, bet per kur dar imanoma nebezinau, gal per ta lizda matuokles, gal ten alsuoklis koks yra? Dangtelis bloko ar dar kazkokia vieta kuri gali buti nesandari, klausiu cia nes zinau kad yra tikru meistru forume kurie zino tas problemines vietas motoro.... |
Ar tik nebus trūkus tada galva kur nors iš šono ir tu nematai, nes jei sakai, kad po kolektoriumi švaru, tai peršasi ir tokia išvada:confused:
|
išvada gali būt bet kokia, bet pro kur sunkiasi tepalas, tegali pasakyti tik tu. Mes tik galim patarti kaip šalinti vieną ar kitą bėdą, nes tu vienintelis šiuo metu gali realiai pirštais ir nosine čiupinėti variklį
|
Gal kas zinot mygtuko paskirti? Kai jis nuspaustas jame dega raudona lempute ir speju kazkoks pasildymas buna isjungtas "OFF". Galinio lango pasildymo mygtukas kitoj vietoj.
Manuale neradau mygtuko aprasymo http://img268.imageshack.us/img268/9291/c200n.jpg |
Citata:
|
Masina CDI ir esu rades toki vamzduka, galvojau, kad jis kondensatui isbegti.
Radau kitoki varianta, kad ijungiamas papildomas ausinimo skyscio pasildymas, kol variklis buna saltas. |
pazistamas domisi 202
idomu butu suzinot konkrecias silpnas vietas ,ar brangios detales vaziuokles ,kiek kuro ima i 2 5 dyzelis ir is benzu kuris geriau rinktis ? kuris su duja labiau sueina ? :) :aciu: |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:06. |