![]() |
|
idomu kaip ilgam :) ir kas sekantis atskaitos taskas :)
|
pezo anglas jau nuo vasaros pradzios pas mane stovi kaip darbinis arkliukas su perkeltu vairu. Masina kaip masina ir tiek.
o kas del passato cc, tai jei sakytu mainom i toki pati tvarkinga ten kokiu paskutiniu metu(04 ar 05) w220 tai durnium isvadinciau ir tirkai nemainyciau :) Bet as ne apie tai.. tiesiog, reikia buti ne tokiem kategoriskam, ipatingai, kai perkam ne naujas is salono masinas.. |
O tai kur tu kategoriskuma matai ? Kad a8 2,8 pilnai pagal tave uztenka ? tai ko savo e65 tirkai 4.0d o ne 3.0d ? Ko visos masinos buna tikai ne su silpniausiais varikliais ? taigi pilnai uztenka ir islaikymas to 2.8 pigesnis gi
|
Reiktų dar paieškot tokio durnelio, kuris norėtų keist W220 į passata... :D
|
Citata:
Klaidas > tai kad buvo tokiu durneliu ir ne vienas, kuris cls'a ir w221 norejo keist i ta mano pasata cc :D ir ka tokiem atsakyt? netgi damoket siule :D matyt zino, kad pasata nuvezus i servisa pilnam aptarnavimui paims max 5 stukas, o mersui ir 20 gali neuzktekt :laugh: tai ka apie w220 kalbet? |
Aš tikiuosi tu bent pats supranti, kad CLS`as N kartų geriau negu passat cc :) Bėja ir CLS`o remontas nėra kosminis...
Šeip, tai mažiau susireikšminkit daugelis nes humoro jausmo pas kaikuriuos nėra, to pasekoje diskusijos tampa "agresyvios". |
735i o tai ko ne 728 ? ? ?
|
idomu butu pamatyti ta kuris keistu w221 i pasata ir dar noretu damoket :D O del pasato tai gal maziau svajok kad ju aptarnavimas pigus
|
Glutamintai ka tu rukai? Neisizeisk, bet visi tavo pasisakymai sitame forume yra kategoriski. Tu akcentuoji tai kas tau patinka ir dalykus kurie tau svarbus perkant automobili, bet tu esi tu. O kiti zmones turi savo kriterijus automobilio pirkimui, tai kur beda? Gal tavyje, kad tu kitu nuomones nemoki priimti ir isklausyti? Tas CC kibiras palyginus su CLS'u. Sakau tai is patirties, teko ir su vienu ir su kitu vazinet. CC kietas ir barskalas, vienintelis jo pliusas tai ekonomiskas variklis, jei tai tave 2.0 TDi. Salono kokybe tai apgailetina palyginus su CLS'u, o su w221 tai net neverta lyginti, nes ir taip aisku viskas.
|
nieko nieko, uztai jis visai ne kategoriskas del duju :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:10. |
|