Tu teisus, ne man suprast tokius dalykus:wave:
|
Mintis ir yra, kad žiemai norisi vienodų padangų, tačiau ratlankiai skirtingų pločių. Tai ir klausiau, ar ok ant tų pačių ratlankių šiek tiek siauresnes padangas mauti.
O gal turite idėjų, kur rasti 4xAMG ratlankius vienodo pločio (8.5J)? :) Citata:
|
negaila gerų ratlankių žiemai? sugriauš gi druskos. Žiemai manau sočiai ir standartinių r17-18 originalių ratlankių, o plonesnės padangos tik geriau žiema :wave:
|
Šiek tiek gaila tų ratlankių, bet esu iš tų žmonių, kurie nori tvarkingo estetiško vaizdo net ir žiemą :) auto s212 fl amg night edition, tad ji tiesiog prašosi ir amg ratlankių ir dar juodų. Bet nėra lengva rasti tokius, skelbimai jau pražiūrėti. Gal yra kokių minčių, kur ieškoti?
|
Jei tiek svarbi estetika kasdieniam automobiliui, net ir žiema, tai reikia dėt tai kas priklauso ir nesukt "kiaušų" :)
|
Tai per daug ir nesuku :) todėl ir klausiu ekspertų, ar ok ant 9J pločio ratlankio dėti 245 pločio padangas? Nes dabar yra 265 pločio uždėtos, o žiemą noriu siauresnių padangų.
|
Gali det, bus strechas tik... Kiekvienas savaip eina is proto :D
|
8,5J ir 9J nedaug strech darys, bet čia dar priklausys nuo pačios padangos.
Pas mane žiema 8,5J ir 9,5J tai dėjau 245/40R19 ir 275/35R19. Tavo vietoje turbūt dėčiau visas vienodas… |
Ir pats galvojau dėti kaip priklauso įprastai gale 265/35R18. Tačiau suglumino būtent mano auto perskaityta specifikacija, kad žiemai ir gale siūlo 245/40R18, bet jau ant 8.5J ratlankio. Kaip rašiau, vienodo pločio 4 amg ratlankius gauti nėra lengva.
Neturiu patirties žiemą su tokiomis plačiomis padangomis, todėl ir pasimečiau. Kokie įspūdžiai su 275/35R19 gale žiemą? Pas tave gal ne tik galas varomas? Citata:
|
Citata:
Turėjau W219 su žieminėmis vienodomis R18, uždėjau grubų raštą - važiavo beveik kaip 4 varomų. Šiam X218 R19 neradau grubaus rašto, dėjau švelnesnį, tai skirtumas tikrai yra. Bet kentėti galima. Beje, 265 nepopuliarus išmatavimas. Dėčiau tavo vietoje vienodas visas 4 padangas. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:58. |