![]() |
Citata:
|
Sveikas prisijunges! :wave:
grazus ratukai. Del moldingu siulau, kazkaip pazymim patys juos, ir jei tektu pirkti pas kazka, pranesam cia (gal nauja tiema reikes sukurti) Zinosim kur ir pas ka pirkti, pranesam organams, tegul patampo... Arba knedes :) |
Sveikas prisijunges :)
Graži auto, tik gaila, kad kaip visada Lietuvos perekupai užjotas parduoda. Tikiuosi susitvarkysi viską ir važinėsi vargo nematydamas :) |
O kaip tu siulai juos zymeti?:)
|
Citata:
Siulykit savo variantus ir pradedam kovot :xx: |
Jo. Su lituokliu geras variantas, reiks pasidaryt
|
kai nusipirksiu tai suzymesiu butinai.
|
Citata:
Gal įmanoma išgraviruoti numerius ant labiausiai vagiamų dalių? |
Citata:
Pas mane kazkada ant millenia posukiu buvo isgraviruoti inicialai, taj kai nulupo paskui radau skelbimuose... gal ir su moldingais reiks kazka panasaus, galvoju kniedem kalti savaitgali ir kaip bus taip bus :) |
Citata:
Taj va ryt varau priekines puses pakaba visa sutvarkys, apie 1400 su darbu. As is antro kart tik nusipirkau nes pirma kart kai zejau taj is kart pamaciau perekupaj ir noras dingo, bet lb jau man patiko taj ir neislaikiau :geda: |
Citata:
|
Citata:
|
taigi ne juostos daug kainuoja, o parktronikai!!! tas juostas galite zymeti-jokio skirtumo, ims del parktroniku. Reikia prisukt ant samarezu ir nugrezt, arba prishaudyt kniedem. TIkrai nenulups. NE viena jau maciau e65 arba w220 savinika su prisaudytais, sake nepaima tokiu moldingu.. Aisku veidrodeliu neapsaugosi, bet veidrodeliai nuo visu einami, tiek e60 tiek e65, tiek x5, tiek ml, tiek e klase tiek s klase.. tai buti apvogtam mazesne tikimybe.
Zmones per daug tolerantiski ir bailus palike, man pamatyciau kad prie masinos sukiojasi, ar bando kazka lupt, be klausimu veida subukinciau :cenzura::cenzura: |
Domejausi zymejimu, tik pasijuoke is manes. Nepades, ir nieks neskambins:)
Prigresiu su samariezais ar kaip jie ten vadinas |
Citata:
|
Citata:
O jei dar ABC pakaba reiketu remontuot, tai gal atsirastu minciu ir i opel kadett persest |
Nesupratau kuri vieta tamstai apgailetina? pakabos remontas visai kas kita, kalba eina apie isores apdergima, pav svarstau amg apdaila susidet,ir kokio velnio tada ji reikalinga jei samarezus busiu priverstas susukt? bmw 6 sitoj vietoj pliusa turi, maximoj eilej stovint nereik galvot ar parktronikus jau islupo ar dar lupa tik.. :)
|
Citata:
|
Tie samarezai praktiskai nesimato:) sakau, as koto varianto nematau. Geriau su samarezais nei kelis menesius be nieko vazinet kol ieskosi moldingu ir juos dar dazys
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Del zymejimo, tai draudziant kasko, nezymi detaliu kazkokiu budu? |
Zymi , man pvz kasko draudimui reikejo 3 lygio ir zymejimo . Tai pazymejo langus + veidrodzius. ir tiek .
|
Citata:
|
Nepatikesit, nenoriu keiktis, bet nukniso VISUS moldingus aplinkui. Kuri laika masinos sitos nenaudojau, nzn tiksliai kada:O
|
nu :cenzura: :cenzura: uzuojauta feilbi :confused:
|
Dėl tokio dalyko ir išsikeikt galima. Užuojauta :/
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Man rodos amarai sedi sitam forume, seka, reikia kazkaip saugotis. Vaziuosiu ten, kur radau savo. Sikart baudziaka iskelsiu as jiem, jei rasiu. Buvau ispejes pernai, kad jei ir ne jie, vistiek aiskintis tures
|
Bet pedukai man viiisa aplink nachaliskai isrove. Net kur klijuoti buvo ant sparnu, ir tuos...
|
nieka jie cia nesedi, tu mersu ir bemsu pilna mieste, nulupa nesitaike ir nesiruose, pamate ir pasieme, nors ir nesamone bet turbut laikas deti moldingus be patrktroniku, maziau galvos skausmo bus. arba kaip sakiau dar variantas, kniedziu galvutes priklijuot prie moldingu (imitacija padaryt), irgi neturetu imti, nors ir negrazu bus, bet praeis banga ir galima bus nuimti :)
|
Uzuojauta.
Vat ir turek Lietuvoj geresne masina. |
Citata:
|
Citata:
jai rimtai tai uzuojauta. |
reik kazkokia racionalizacija sugalvot. ar visi parktronikai gali but dazomi ant virsaus? nes tie kur po gamyklos idedami esu mates buna nudazyti.
|
Citata:
|
Pas mane parktroniku ir nera, paprasti moldingai. Nueme ir nuo duru, sparnu, priekio or galo. Isviso 11moldingu. Nuo 15cm iki kokiu 120cm ilgo
|
tai tada sikna jau pilna jei ir be parktroniku ima
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:11. |