MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Ganz w220 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9863)

SimasV 2012-05-22 08:56

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 213262)
tai anksciau gi budavo kad moteru rankinukus pavogdavo prie sviesofoto, nesivysi juk vagies, masinos nepaliksi sankryzoj, del to reik uzsirakint is vidaus :)

Apie sita varianta irgi buvau girdejas. Na,bet jau dauguma masinu pradedant vaziuot automatiskai uzsirakina. Pas mane senutej taip irgi yra padaryta.

SSS klase 2012-05-22 09:30

Sveikas prisijunges! :wave:
grazus ratukai. Del moldingu siulau, kazkaip pazymim patys juos, ir jei tektu pirkti pas kazka, pranesam cia (gal nauja tiema reikes sukurti) Zinosim kur ir pas ka pirkti, pranesam organams, tegul patampo... Arba knedes :)

Apple 2012-05-22 09:41

Sveikas prisijunges :)

Graži auto, tik gaila, kad kaip visada Lietuvos perekupai užjotas parduoda. Tikiuosi susitvarkysi viską ir važinėsi vargo nematydamas :)

Marozas 2012-05-22 09:53

O kaip tu siulai juos zymeti?:)

SSS klase 2012-05-22 10:13

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 213271)
O kaip tu siulai juos zymeti?:)

Galima primitiviai, kazka iskrapstyt su peiliuku ar su lituokliu kazka uzrasyt, na labai dar negalvojau... Padarai foto. Jei pardavejai suras, bandys nutrint, tai vistiek matysis, kad trinta.
Siulykit savo variantus ir pradedam kovot :xx:

Marozas 2012-05-22 10:17

Jo. Su lituokliu geras variantas, reiks pasidaryt

woodoooo 2012-05-22 15:18

kai nusipirksiu tai suzymesiu butinai.

SE500 2012-05-22 15:43

Citata:

Pradžioje rašė SSS klase (Post 213276)
Galima primitiviai, kazka iskrapstyt su peiliuku ar su lituokliu kazka uzrasyt, na labai dar negalvojau... Padarai foto. Jei pardavejai suras, bandys nutrint, tai vistiek matysis, kad trinta.
Siulykit savo variantus ir pradedam kovot :xx:

http://www.altas.lt/Apsaugos-sistemo...liu-zymejimas/
Gal įmanoma išgraviruoti numerius ant labiausiai vagiamų dalių?

ganz 2012-05-22 17:11

Citata:

Pradžioje rašė SSS klase (Post 213267)
Sveikas prisijunges! :wave:
grazus ratukai. Del moldingu siulau, kazkaip pazymim patys juos, ir jei tektu pirkti pas kazka, pranesam cia (gal nauja tiema reikes sukurti) Zinosim kur ir pas ka pirkti, pranesam organams, tegul patampo... Arba knedes :)

Dekuj :aciu:
Pas mane kazkada ant millenia posukiu buvo isgraviruoti inicialai, taj kai nulupo paskui radau skelbimuose... gal ir su moldingais reiks kazka panasaus, galvoju kniedem kalti savaitgali ir kaip bus taip bus :)

ganz 2012-05-22 17:13

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 213268)
Sveikas prisijunges :)

Graži auto, tik gaila, kad kaip visada Lietuvos perekupai užjotas parduoda. Tikiuosi susitvarkysi viską ir važinėsi vargo nematydamas :)

Dekuj,

Taj va ryt varau priekines puses pakaba visa sutvarkys, apie 1400 su darbu.

As is antro kart tik nusipirkau nes pirma kart kai zejau taj is kart pamaciau perekupaj ir noras dingo, bet lb jau man patiko taj ir neislaikiau :geda:

ganz 2012-05-22 17:19

Citata:

Pradžioje rašė SE500 (Post 213317)

O as galvu, kad dar saugiau butu tai isistatyti signalizacija su judesio daviklais aplink apie 1metro atstumu kur fiksuoja...Jei kas prieina prie auto pradeda pypset pas tave pultelyje. Ten apie 500-1000m traukia... Jei stataisi kieme prie savo langu, taj manau tikrai spesi prilekt prie lango ir jei ka is kokio dujinio paleist i subine :xx:

eSaS 2012-05-22 17:24

Citata:

Pradžioje rašė SE500 (Post 213317)

kiek toks zymejimas kainuoja ?

glutaminas 2012-05-22 17:40

taigi ne juostos daug kainuoja, o parktronikai!!! tas juostas galite zymeti-jokio skirtumo, ims del parktroniku. Reikia prisukt ant samarezu ir nugrezt, arba prishaudyt kniedem. TIkrai nenulups. NE viena jau maciau e65 arba w220 savinika su prisaudytais, sake nepaima tokiu moldingu.. Aisku veidrodeliu neapsaugosi, bet veidrodeliai nuo visu einami, tiek e60 tiek e65, tiek x5, tiek ml, tiek e klase tiek s klase.. tai buti apvogtam mazesne tikimybe.
Zmones per daug tolerantiski ir bailus palike, man pamatyciau kad prie masinos sukiojasi, ar bando kazka lupt, be klausimu veida subukinciau :cenzura::cenzura:

Marozas 2012-05-22 17:50

Domejausi zymejimu, tik pasijuoke is manes. Nepades, ir nieks neskambins:)
Prigresiu su samariezais ar kaip jie ten vadinas

AudriusA 2012-05-22 21:06

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 213334)
Domejausi zymejimu, tik pasijuoke is manes. Nepades, ir nieks neskambins:)
Prigresiu su samariezais ar kaip jie ten vadinas

Eikit sau, jei jau gyvenimas priverstu ant cl samarezus sukt, tai ir susimastyciau apie persedima i bmw 6.. :/

Hunter 2012-05-22 21:25

Citata:

Pradžioje rašė AudriusA (Post 213394)
Eikit sau, jei jau gyvenimas priverstu ant cl samarezus sukt, tai ir susimastyciau apie persedima i bmw 6.. :/

Siek tiek apgailetina...
O jei dar ABC pakaba reiketu remontuot, tai gal atsirastu minciu ir i opel kadett persest

AudriusA 2012-05-22 21:30

Nesupratau kuri vieta tamstai apgailetina? pakabos remontas visai kas kita, kalba eina apie isores apdergima, pav svarstau amg apdaila susidet,ir kokio velnio tada ji reikalinga jei samarezus busiu priverstas susukt? bmw 6 sitoj vietoj pliusa turi, maximoj eilej stovint nereik galvot ar parktronikus jau islupo ar dar lupa tik.. :)

ganz 2012-05-23 00:05

Citata:

Pradžioje rašė AudriusA (Post 213409)
Nesupratau kuri vieta tamstai apgailetina? pakabos remontas visai kas kita, kalba eina apie isores apdergima, pav svarstau amg apdaila susidet,ir kokio velnio tada ji reikalinga jei samarezus busiu priverstas susukt? bmw 6 sitoj vietoj pliusa turi, maximoj eilej stovint nereik galvot ar parktronikus jau islupo ar dar lupa tik.. :)

:good:

Marozas 2012-05-23 07:06

Tie samarezai praktiskai nesimato:) sakau, as koto varianto nematau. Geriau su samarezais nei kelis menesius be nieko vazinet kol ieskosi moldingu ir juos dar dazys

woodoooo 2012-05-23 08:03

Citata:

Pradžioje rašė ganz (Post 213327)
O as galvu, kad dar saugiau butu tai isistatyti signalizacija su judesio daviklais aplink apie 1metro atstumu kur fiksuoja...Jei kas prieina prie auto pradeda pypset pas tave pultelyje. Ten apie 500-1000m traukia... Jei stataisi kieme prie savo langu, taj manau tikrai spesi prilekt prie lango ir jei ka is kokio dujinio paleist i subine :xx:

atsibos lakstyt ziuret kas praejo pro sali.

Hunter 2012-05-23 09:14

Citata:

Pradžioje rašė AudriusA (Post 213409)

Del 8 samariezu, kurie matosi tik arti prikisus nosi, reikia keisti masina..

AudriusA 2012-05-23 13:44

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 213465)
Del 8 samariezu, kurie matosi tik arti prikisus nosi, reikia keisti masina..

Apgailetina tai ar ne, bet kiekvienam savo, cl'as mano atzvilgiu turi du pliusus, tai dizaina grazu ir labai malonu vaziavima, del ju ir vazineju su juo, bet jis turi ir minusus du, abc vaziuokle ir traukos stygiu. Jei atsirastu problemu su aplupinejimais ir ne viena karta, kad net iki samarezu davestu mane, ciortum tas galvos skausmas. :)

Del zymejimo, tai draudziant kasko, nezymi detaliu kazkokiu budu?

Exit 2012-05-23 15:02

Zymi , man pvz kasko draudimui reikejo 3 lygio ir zymejimo . Tai pazymejo langus + veidrodzius. ir tiek .

AudriusA 2012-05-23 16:34

Citata:

Pradžioje rašė Exit (Post 213547)
Zymi , man pvz kasko draudimui reikejo 3 lygio ir zymejimo . Tai pazymejo langus + veidrodzius. ir tiek .

Bet is jo jokios naudos tada taip iseina?

Marozas 2012-05-23 17:21

Nepatikesit, nenoriu keiktis, bet nukniso VISUS moldingus aplinkui. Kuri laika masinos sitos nenaudojau, nzn tiksliai kada:O

eSaS 2012-05-23 17:32

nu :cenzura: :cenzura: uzuojauta feilbi :confused:

Eidis 2012-05-23 17:53

Dėl tokio dalyko ir išsikeikt galima. Užuojauta :/

Apple 2012-05-23 17:54

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 213580)
Nepatikesit, nenoriu keiktis, bet nukniso VISUS moldingus aplinkui. Kuri laika masinos sitos nenaudojau, nzn tiksliai kada:O

Kosmosas... Užuojauta. Vilniuje čia sautėja skeltanagiai.... Nuo woodoooo, nuo tavęs nulupo... :ne:

AudriusA 2012-05-23 18:31

Citata:

:cenzura: kai tycia dar diskutavom sita tema.. uzuojauta.. :confused:

SimasV 2012-05-23 18:39

Citata:

:cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura:

Marozas 2012-05-23 19:27

Man rodos amarai sedi sitam forume, seka, reikia kazkaip saugotis. Vaziuosiu ten, kur radau savo. Sikart baudziaka iskelsiu as jiem, jei rasiu. Buvau ispejes pernai, kad jei ir ne jie, vistiek aiskintis tures

Marozas 2012-05-23 19:29

Bet pedukai man viiisa aplink nachaliskai isrove. Net kur klijuoti buvo ant sparnu, ir tuos...

Tomskis 2012-05-23 19:29

nieka jie cia nesedi, tu mersu ir bemsu pilna mieste, nulupa nesitaike ir nesiruose, pamate ir pasieme, nors ir nesamone bet turbut laikas deti moldingus be patrktroniku, maziau galvos skausmo bus. arba kaip sakiau dar variantas, kniedziu galvutes priklijuot prie moldingu (imitacija padaryt), irgi neturetu imti, nors ir negrazu bus, bet praeis banga ir galima bus nuimti :)

Fanax 2012-05-23 19:58

Uzuojauta.

Vat ir turek Lietuvoj geresne masina.

AudriusA 2012-05-23 20:18

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 213599)
Bet pedukai man viiisa aplink nachaliskai isrove. Net kur klijuoti buvo ant sparnu, ir tuos...

ir duru moldingus? nu :cenzura:.. jei jau taip,tai man rodos nebus jokio skirtumo ar yra parktronikai ar nera,lups moldingus be nieko..

vampyras 2012-05-23 20:26

Citata:

davai as tau auksta voltaza pajungsiu, kuris isijungtu kai moldingus jau pradejo lupti. tiesa lavoniukus reikes paciam i sona traukti :xx:
jai rimtai tai uzuojauta.

exxon 2012-05-23 20:28

reik kazkokia racionalizacija sugalvot. ar visi parktronikai gali but dazomi ant virsaus? nes tie kur po gamyklos idedami esu mates buna nudazyti.

SSS klase 2012-05-23 21:33

Citata:

ne , nu cia tai :cenzura:... As tai vakar savo moldingus ir parktronikus su lituolkiu suzymejau, nufotkinau. Juokinga, bet ka darysi :)

Marozas 2012-05-23 21:38

Pas mane parktroniku ir nera, paprasti moldingai. Nueme ir nuo duru, sparnu, priekio or galo. Isviso 11moldingu. Nuo 15cm iki kokiu 120cm ilgo

Tomskis 2012-05-23 21:49

tai tada sikna jau pilna jei ir be parktroniku ima

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:11.