![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Nu tai, apie ka as kalbu? Beje, kai as puciau alkotesterin ir jisai parode 0.74prom. tai buvau isgeres 5 butelius lengvo alaus bei ant triju suragavom 0.7 vodkes... kazkaip pasirode neitiketina, kad tiek mazai....
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Chiebryte!!! Oras karštas lauke, to pasekoje ir patys karščiuojatės dėl menkniekio:xx: Atsivėsinam po saltu vandeniu, ir pabandom diskutuot be pykčių :wave:
|
Citata:
|
draugas vienas turi alkotesterį, darėm bandymą, po vienos alaus bonkutės ir 5min įsipučia apie 0,1-0,12. Išgėrus vieną alaus bonką ir iš karto pučiant, įsipučia 0,14-0,15 :D dėl vienos bonkutės, tai kaip kada, jei pvz karšta diena, ant saulės dar jei ant apytuščio skrandžio, tai galima ir prisibaigt su dviem bonkom alaus :xx:
pernai jonininių rytą, bandėm pūst, kas gali vairuot :D kadangi visi žinojom, kad būsim dar vieną dieną, nebelaikėm vadžių ir atbaliavojom geriau nei naujus metus... aš ryte įpūčiau ~0,4, visi +- tiek pat, o jau vienas buvo alaus padaręs ryte, tai ~0,8 įpūtė :xx: alkotesteris yra gerai, tik kad reikia nebe pigaus made in china, o jau kokio brangesnio, kad rodytų ne pieno riebumą, ir ne kad šiandien trečiadienis :xx: |
Nu nezinau Yamatai :) panasi istorija ir pas manes buvo, kai turejo draugas padoru alkotesteri, tai is pradziu irgi zaidem, kas kiek laiko vis kyla promiles. Taciau uzbaliavojom nemenkai, ir ryte (~9 val.) po baliuko iki kokiu 3-4 nakties, ryte 2 promiles putesi :/ bet ir jausmas, kad jos tikrai buvo, tad sekmingai su truliku vaziavau :)
|
nu pas mumis buvo joninės iki paryčių, bet ir miego buvo iki soties.... išsimiegojom visi, bet atrodė tada, kad dar pamiegotume :D antrą dieną gėrimai baigėsi, bet buvo šviesu, tai ėjom maudytis ir miegot :D sekančią dieną, vairavo tokia blondynka, namo vežė, svarbu parvežė, kaip vairavo, tada jau man buvo vienodai.... :xx::xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:12. |