![]() |
Apie ka as ir kalbu, bet kadangi vyrai vazineja su rimtais automobiliais tai jiem juk kaina rupi, o ne detales kokybe, atsiprasau juk kaina jei didele tai ir kokybe gera...
Zodziu kuo brangiau tuo kokybiskiau :bebebe: Citata:
|
ar esi mates TRV kaladeles kada gyvenime nera kitu panasiu ir nezinau nepazystu zmogaus kuris skundesi kokybe, ATE fyrmos kaladeles tai mercedes-benz originalas mersas su tokiom kaladem nuo konvejerio nurieda nori pasigyncit apie mersus galim drasei 7 metai kitokio zenklo auto neturejau tik sie auto man patinka zinoma 4 max prisiperkat po 80 lt tai todel ir verket visa problema zmones taupo kaip ir bmw kregzdininkai prisiperka supuvusiu kregzdziu ir kas savaite po viena lavona su bmw uzsimusa pagal statistika taip pat kai zmones perka rubus ne is pardotuves o is turgaus ir verkia kad jie plysta tad moralas toks jei esi biednas arba taupantis dek gera daikta sumokedamas brangiau, arba jei esi turtyngas nera kur saibu det pinigai krenta is kisenes tai dek sudus vistiek po menesio keisi vel gincams ne forumai skirti bet ir cia pasitaiko minciu nesutapimu tik vienas dalykas as dyrbu su detalemis susijusi darba, esme tokia mano specelizacija vadybininkas mb detaliu parduotuves tai jei nori papasakosiu kas nuo ko skires ir kaip :zenklas:
|
Citata:
Del kaladziu kainos tai jo, uz 80 lt nieko rimto nenupirksi, nors is kitos puses tos uz 80 lt kokioj "garsioj" parduotuvej kainuos kokia 150 lt. P.S. Su ATE kaladem kogero visos vokiskos masinos nuo konvejerio nurieda :) |
ir ne tik galadem suportais, vairo traukem, sakem, pusasiais,stabilizatoriaus traukutem ir panasei vaziuokle pastatyta ant ate fyrmos dalinai visu auto nesupyk bet porsas isvaziuoja su brembo meibach su texstar beja volksvagenas pataper pagrindiniu lamborgini akcijos paketo savininku nezinau dar su kokia vaziuokle tuos italiskus monstrus leidzia :)
|
Citata:
|
sorry as anglas o vokiecei lai jie savo kainas i sikna susikisa matai yra dar tokie dalykai kaip didmenines kainos ir mazmenines kainos parduotuves gauna didmeninem kainom ir pagrintini antkaini reguliuoja jos pacios kas ko vertas su kuo tu vazineji manes tai neliecia pas mane kieme trys mersai stovi visi skirtyngi dar vienas varijantas kad is tos pacios anglijos kur ne vienas mersu konsernas yra galima gaut dalis pigiau nei is vokieciu tad viruti pasitikrink sena kaininka,nes yra naujasniu be to ka tu supranti apie eksporta ir inporta matos,kad nieko tik apie pasenuses kainas tegali kalbet internete intercars.lt mazmenines kainas primesk ant savo merso tada dejuok kas ir kaip prasom uz linka nes ten pigiau :D :zenklas:
|
Citata:
o cia kur zadu vaziuot, man ir nuolaida padaro ir patarimu duoda neblogu, mat tik MB uzsiima., beje pagalvojau kad jei nori vazinet su tvarkinga masina reikia ir negaileti geresnem detalem, bei meistram patikimesniams duot masiniuka tvarkyti, o ne tokiem kur VASIA PRINISI KUVALDU, ir dauzo belekiek. Cia siaip pamastymai tokie mano. |
jei nori geru ieskok fyrmu patariu TRV, ATE,BREMBO,TEXSTAR sitos fyrmos yra geros ir ant siu fyrmu kaladeliu rasi ju fyrini logotipa kuris bus ispaystas arba pazymetas gan originalei beja yra dar kad ir bosch gamina kalades manau kad ir neblogos ant merginos a klases mersiuko uzdejau tai normalei vazineja jau puse metu vis dar naujos :D:D:D:D:D
|
Citata:
|
Citata:
Nenustebsiu jei tuoj pradesi teigti, kad MB Anglijos imone:):). Man atrodo cia mes nediskutuojam "kupi pradaj" tema, todel savo tariamas zinias apie importa - exporta ir didmena pasilaikyk sau ir labai neviesink, nes , kaip minejau, dirbu ta darba ir savo produktus mes parduodam butent MB ir Iveco servisams. Pats lankausi ten bent karta per dvi savaites... ir jei tave nuramins galesiu atetyje pateikti aktualu kaininka Allesbesserwisser'i |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:25. |