MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Ar praeisiu tech. apziura su xenonais? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2698)

skultis 2010-03-24 20:50

o mano tevas vare savo mb texnikine su "xenonais" ir praleido.. pradzioj sako ar praleisi? sako ka cia su jumis pakovosi, susidesi paprastas, praeisi TA o paskui vel xenonus susidesi.. tai ir praslydo.. o man irgi uz menesiuko TA tai nzn kaip cia bus nes dbr sake yra griezciau, bet bus matyt, be TA vistiek juk nevazinesi :vairuot:

vampyras 2010-03-25 00:00

geras privalumas kai TA patsai sau galiu issirasyti :) kam reikia vokiskos ta zinosit i ka kreiptis :xx:

yamato 2010-03-25 10:02

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 72326)
geras privalumas kai TA patsai sau galiu issirasyti :) kam reikia vokiskos ta zinosit i ka kreiptis :xx:

o kodėl pvz su vokiškos TA lapu Lietuvoje negali išrašyti TA talonėlio? Jei jau Vokietijoje mašina praėjo TA, tai Lietuvoje tuo labiau praeis :)

Melionas 2010-03-25 10:04

O jei vietoj xenon lemputes ideciau paprasta?Nesviestu? :)

yamato 2010-03-25 10:26

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 72343)
O jei vietoj xenon lemputes ideciau paprasta?Nesviestu? :)

kažkur skaitęs esu, kad šviečia :) bet ten nesunkiai viskas atsijungia, pažįstamam ant A6 audi atjunginėjau, tai ten 5min darbas abiems lemputėms perdėti :)

Melionas 2010-03-25 10:33

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 72345)
kažkur skaitęs esu, kad šviečia :) bet ten nesunkiai viskas atsijungia, pažįstamam ant A6 audi atjunginėjau, tai ten 5min darbas abiems lemputėms perdėti :)

O nereikia jokiu papildomu laidu kai jungi paprastas lemputes?

yamato 2010-03-25 10:38

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 72350)
O nereikia jokiu papildomu laidu kai jungi paprastas lemputes?

ten viskas gražiai atsijungia nuo blokelių ir jungiasi tiesiai į lemputes, taip pamenu, kad buvo :)

būtum dabar Vilniuje, tikrai padėčiau :)

Melionas 2010-03-25 10:44

Jei taip tada nesunku pasikeist lemputes.Balandzio 3 berods TA baigiasi,tai reikia pasikeist paprastas lemputes.tik galvoju kaip reiks prasmukt su patamsintais langais :)

yamato 2010-03-25 11:02

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 72355)
Jei taip tada nesunku pasikeist lemputes.Balandzio 3 berods TA baigiasi,tai reikia pasikeist paprastas lemputes.tik galvoju kaip reiks prasmukt su patamsintais langais :)

atidaryk visus langus ir išimk langų saugiklį :xx:

Edgaras 2010-03-25 12:17

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 72355)

tai tu gal tada nevark su tais xenonais dek iskarto prie raciago 100lt ir vaziuok su xenonais ir su langais tamsintais :xx:

bent jau as tai iskarto prisiduodu tam zmogui kad lempu geriau nejungtu, langu irgi nepakelinetu ir vaistineliu neieskotu :xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:09.