![]() |
patikslinu, cia ne baltarusai daro, cia rusai.
http://www.amcservice.ru/production.asp?c=26 bet seip yra tikrai neblogu variantu :) |
gerai atrodo, ypac tas paskutinis AMG:uuu::wave::)
|
o tarkim jei nusipirkti ziedus, kur pardavineja visiems modeliams spidikams, ir tarkim nusipirkti lako kur pursckia galines lempas zmogeliukai, ir uzpurskti ant tu skaiciuju, jie turetu paraudonuoti, o juodai spalvai kaip ir nieko neturetu buti, o ziedus uzmovus gautusi atspindis ir is standartiniu lempuciu. o su moterisku raudonu laku galim tas rodiklites graziai padazit :-)
Bent jau mano tokia nuomone, turiu spidika, ir kaip tik si savaitgali zadu toki experimenta daryti :-) |
nuo ziedu tai atspindzio ten jokio nesigauna.
pas mersus labai silpnas tas apsvietimas. tik dvi kaitrines lemputes svieciancios is virsaus. (beje jas pakeitus i diodus dar silpniau sviecia) del lako purskimo ant ciferblato tai gla kasnors ir gausis. ta prasme kad skaiciai paraudonuos. o rodykliu dazymui tai naudok paprastus dazus. as pats pas save rodykles sidabrine spalva nusipurskes :) kai paeksperimentuosi idek nuotrauku butinai mane tai labai traukia tie rusiski spidometrai... vis galvoju kaip pasidaryt butent toki kaip foto |
as tai vis neapsisprendziu ar det ziedus i spydometra ar ne. lyg ir graziau, bet man atrodo mb nlb tinka, tai bmw ismyslas tuos ziedus naudot :)
|
Na as skideli dariausi visa ir ten darbo tikrai yra o apsvietima esu pasidares lb gera kad net reikes deti papildomas varzas kad nebebutu taip rysku :)
Nes jau nakti sviecia taip kad visas salonas aiskiai matosi :D Tik darbelio ten uh kiek reikia ideti :) |
butu idomiau, jei konkreciau parasytum, ka ten priburei ir dar foto aisku nepamaisytu :1:
|
Oi ten daug darbelio esu padares :)
Sudejau diodus tiesiai kad sviestu i skydeli o ne per plasmase ta :) Tai dar biski pedarinesiu sudesiu 6 diodus ir varza kad susireguliuotu sviesa nes dabar tai sakau kaip diena viskas :D Na del foto gal veliau ;) |
o tai nuo ko paimei maitinima tiem diodam ??
jeigu nuo senu apsvietimo lempuciu tai turetu reguliuotis sviesos stiprumas |
o sitie skydeliai tiktu viedoj w201 skydelio?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:44. |