![]() |
|
Gelikas begalo brangi masina, taip kad jei vairuoji toki automatiskai gauni ir statusa sioki toki :) t.y. reiskia tikrai rimtai uzdirbi. Manau ji reikia imti tik naujesniu metu, kai jau panele panasi i manishkio w203 facelift, tie tai jau tikrai rimtai atrodo. O moket kosminius pinigus su w210 salonu absurdishka kazhkaip mano galva :) galima optika pasikeist i naujesne, bet vidu tai nepakeisi, bent jau ne bus paprasta.
Man neteko vairuot, bet kiek skaiciau ir girdejau is zmoniu turejusiu garbe pravaziuot, jausmas idomus, grynai kaip su tanku vaziuoji :) neveltui buvo reklama ju, kai per crash testa gelikas pramusa siena ir nuvaziuoja svieikutelis :D Pats asmenishkai imciau tik G55k AMG arba G63 jei pinigine leistu, G500 nevaziuoja niekur, dyzeliai tuo labiau, tik atrodo kietai, adrenalino negauni :) bet alternatyvu nemazai uz tokius pinigus geresniu, del to ir mazai tu geliku, bent jau pas mus. |
Citata:
Citata:
|
nu nesakyk, kiekviena, t.y. lengvoji ir dzipas turi savo sarmo... po dzipo isedi i lengvaja, pojutis lengvumo apima.. trauka geresne, sanaudos mazesnes, manevringumas geresnis, ir t.t.
|
Citata:
radau video to geliko. om606 450hp. http://i988.photobucket.com/albums/a...psbb55ce12.jpg |
Niva is Geliko padare ir tiek.
|
Citata:
|
Citata:
|
Teko ne karta vaziuoti G400,2001m. Traukos uztenka,masina sunki,pakankamai manevringa kaip ir visi MB...autostradoje vejo pasipresinimas jauciamas gan stipriai,salonas malonus..zmogus prie litu,pirko del dizaino,statuso,,bekeliu galimybes jam neidomios kaip ir visa kita susije su auto islaidom..manau toks pirkejas ir tinka G.klasei,norintys issiskirti ir su pinigais.
P.S kolibris tu pas ji buvai treciadieni pokalbi :) Piteri,Maskvoje,Minske zmones perka laikrodzius ne tam kad laika rodytu,telefus ne pokalbiam kaip ir masinas...viskas del ivaizdzo. |
Citata:
|
žmogus daugiausia tą geliką naudoja po miškus važynėt, todėl tokie ratai ir užmauti. salonas man jo irgi nepatinka, tikrai neestetiškai atrodo ir sėdynės iš bmw m3. bet gerbiu už lavonėlio prikėlimą. išorė gražiai padaryta ir iš techninės pusės jis ispūdingas ;]
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:55. |
|