MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Pucėno CLK :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=742)

yamato 2009-09-11 12:45

sustojes kazkada ir paprases, kad pamatuotu mano langus - tamsumas buvo 31.5% , o jei deciau dar tokia plevele, tai jau gautusi ~65% tamsumas... manau, kad jau pradetu kabintis dedes policininkai... :confused:
dar plius, kai Marijampole nera tokia jau ir didele :D

irr02 2009-09-11 13:39

Na kiekvieno reikalas :)
Siaip ar taip tave apgavo dedes policininkai, nes max tavo langu tamsuma galejo parodyti 19%

yamato 2009-09-11 16:23

Citata:

Pradžioje rašė irr02 (Post 38488)
Siaip ar taip tave apgavo dedes policininkai, nes max tavo langu tamsuma galejo parodyti 19%

na bet prie mano akiu matavo ir rode, kad sviesos pralaidumas 68,5%, kas yra 31,5% tamsumas ir sake, kad cia viskas tvarkoje ;)

o pucenas jau anksciau buvo minejes, kad lyg ir noretu tamsinti, kiek pamenu ;)

Mb 140 2009-09-11 16:33

Citata:

Pradžioje rašė irr02 (Post 38488)

mano irgi rode ant ribos,kai matavo,sako vos vos telpi,sakau tau su galva negerai,jokios pleveles vos telpu :D po to snekejau su mentais,tai sake kad paprasciausio stiklo jau rodo is kart prasta pralaiduma,o pas mane dvigubi tai jie ir isikalineja,tai pasikoliojau ir vsio :) jiem tas pats,jiem litu reik,sugauna koki ramesni ir skalpoja,gyncytis nemegsta jei jei neteisus ;) as su draugelio banginiu vaziavau be dokumentu,sustabde dasivija is galo ir sako ko be dirzo :D dokumentus savo padaviau,nors spalva,variklis ir visa kita skiriasi,bet jie nieko nemato,jiem svarbu paaiskink ko be dirzo,ta kaip pradejau juoktis ,sakau is galo vaziuodami mato kad as neprisiseges,nors ir storke gale ir tamsinta,va cia tai spec,gebejimas

samagonas 2009-09-11 17:04

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 38515)
mano irgi rode ant ribos,kai matavo,sako vos vos telpi,sakau tau su galva negerai,jokios pleveles vos telpu :D po to snekejau su mentais,tai sake kad paprasciausio stiklo jau rodo is kart prasta pralaiduma,o pas mane dvigubi tai jie ir isikalineja,tai pasikoliojau ir vsio :) jiem tas pats,jiem litu reik,sugauna koki ramesni ir skalpoja,gyncytis nemegsta jei jei neteisus ;) as su draugelio banginiu vaziavau be dokumentu,sustabde dasivija is galo ir sako ko be dirzo :D dokumentus savo padaviau,nors spalva,variklis ir visa kita skiriasi,bet jie nieko nemato,jiem svarbu paaiskink ko be dirzo,ta kaip pradejau juoktis ,sakau is galo vaziuodami mato kad as neprisiseges,nors ir storke gale ir tamsinta,va cia tai spec,gebejimas

Ne tik lietuvoj mentai blogiechiai. Draugelis vazhiavo,ausi krapshtes,dasivijo su motociklais ir ikale 400€ uzh tai,kad kalbejo telefonu.Ir ka tu irodysi,kad nekalbejo,o medaus ieshkojo:)))))

Mb 140 2009-09-11 17:10

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 38523)
Ne tik lietuvoj mentai blogiechiai. Draugelis vazhiavo,ausi krapshtes,dasivijo su motociklais ir ikale 400€ uzh tai,kad kalbejo telefonu.Ir ka tu irodysi,kad nekalbejo,o medaus ieshkojo:)))))

brangus medus :D gal bent prikope normaiai :D

driuliauskas 2009-09-11 17:12

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 38523)

isimi telefono isklotine. nesi y policija ir parodai. buvo draugeliuj panasi beda.

yamato 2009-09-11 17:13

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 38527)
isimi telefono isklotine. nesi y policija ir parodai. buvo draugeliuj panasi beda.

o ar telefono isklotinej rodo ne tik iseinancius, bet ir ieinancius skambucius? :bounce:

driuliauskas 2009-09-11 17:16

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 38529)
o ar telefono isklotinej rodo ne tik iseinancius, bet ir ieinancius skambucius? :bounce:

viska rodo. net sms gali isimt. aisku tekstu nebus, bet bus parasyta tarkim
19:37 zinute 862******
19:40 zinuote nuo 86*******

Mb 140 2009-09-11 17:23

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 38533)
viska rodo. net sms gali isimt. aisku tekstu nebus, bet bus parasyta tarkim
19:37 zinute 862******
19:40 zinuote nuo 86*******

na zinai,jau reik uzsiimt nest tas isklotines ;) geriau jau stenktis vietos isiaiskint

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:27.