MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Hunter 2013-05-20 11:56

uz tokius pinigus Robio tikrai labiau patrauklus, tiksliau maziau bjaurus, o ir isliekamoji verte nepalyginamai didesne

Apple 2013-05-20 20:45

http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-2790735.html
gražus ir išskirtinis S'as :) tik su išgaidintu stogu...

Hunter 2013-05-20 20:55

Nieko ir tas stogas visai

Simka 2013-05-20 20:57

Sėdynės labai gražiai išsiuvinėtos :seile:

Apple 2013-05-20 21:00

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 271693)
Nieko ir tas stogas visai

man tai matinis stogas... Auto rimtas, kainuoja ne viena stuka pinigu ir su matiniu stogu? ne tokiam automobiliui klijuoti stoga :) sidabrinis arba originalus panoraminis. As saviskiam kai tik nusipirkau labai norejau stoga plionke klijuoti, dabar labai dziaugiuosi kad uzteko proto to nedaryti :D

eSaS 2013-05-20 21:01

gerulis :)

Hunter 2013-05-20 21:07

S65 amg ir traktoriuko garsas aisku keistokai atrodytu, jau geriau duju bezdalai :D
Aisku isivaizduoju koks jis ten turetu buti lavonas ir kiek dar i ji reikes investuot

glutaminas 2013-05-20 21:20

na is esmes tai tiesa, duju garsas butu grazesnis tokiam modeliui, nei dyzelio, bet kaip minejau, jau geriau s320benzas nei s500 benzas dujos :) tiesiog daug pasako apie savininka dujos :) taupyti gerai, bet jei taupai, tai taupyk, o ne perki auksa, ir darydamas cepas ant kaklo su variu maisai, kad mol daugiau aukso ant saves turi :malkos::crazy::crazy:

Del stogo, tai kai kuriem modeliam visai nieko, bet tokiai masinai as irgi nedaryciau tuo jodo stogo su plionke :)) pamenu e46 pries kokius 5metus ai turejau vienas pirmuju stoga uztraukiau :) gan idomiai atrode, nors ju kaina tada nemaza buvo, bet vistiek ne esnikas :) gal geriau reikejo visa traukt su kokia mandra spalva, ar tai baltu matu ar pan, stuka euru ir butu :)

Somesword 2013-05-20 21:36

Glutaminai jei atvirai tai jau erzini su tokia demagogija apie padujinimus...
Zinom tavo nuomone, ir epitetus jau senokai :)

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 271698)
S65 amg ir traktoriuko garsas aisku keistokai atrodytu, jau geriau duju bezdalai :D
Aisku isivaizduoju koks jis ten turetu buti lavonas ir kiek dar i ji reikes investuot

Ten Mercedes.Benz toks buvo, dabar butu nusproges beaiskindamas kad savininkas yra ne pilno proto :D

Finalfour 2013-05-20 21:57

Zinai, glutaminai, siandien kaip tik pagalvojau:
tarkime, as pakeisciau darba ir mano pajamos pasidarytu per menesi 10 000 litu. Ne is oro, ne lengvai, o reiketu sunkiai dirbti protini darba, ka nors braizyti, projektuoti, naktimis sedeti, zodziu ne juodadarbio darba.
Ir tarkime as turiu nuo seno svajone, visada norejau tureti koki S500 AMG, ar dar ka, zodziu galinga komfortiska auto. Ir stai atsirado galimybe man ja isigyti. Igyvendinti savo svajone. Pajamos tokios, kad sios auto aptarnavimai, remontai man nemauna kelniu. Jokiu kitu isipareigojimu neturiu.
Tai va, pagalvojau, buciau visiskas idijotas, jeigu sunkiai, nemiegotomis naktimis uzdirbtus pinigus taskyciau benzinui, kai galiu gauti ta pati rezultata, tik per pus pigiau. Sakysi, atsisakyk tokios auto. Bet tada nukentes mano svajone, jos nebus. O kas nukentes jei pilsiu dujas? As galeciau ir benzu vazinet, bet man gaila savo darbo, kad ji svaistyciau benzinui, jei be jokiu pasekmiu galiu to nedaryti, ir vis tiek vazineti su savo svajoniu auto. Kas nukentes? Ivaizdis? Pries ka? Pries tokius kaip tu, kuriems atrodo invalidiska i tokia auto dujas pilti? O kas jeigu man nusisvilpt ka galvoja apie tai tu ir panasus? Tu supranti, kad visiems cia nusisvilpt ka tu galvoji apie padujintas galingas masinas?
Tai va, tu nesakyk ka galvoji apie dujas, mes nesakysime ka galvojame apie tavo poziuri, ok? ;)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:09.