MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Krizoks 2013-05-03 15:51

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 269118)
o kas, kad į bmw persėdjo? Ir aš aš persėdau į bmw, tai tipo čia asilas skaitosi? Lygiai taip pat durnai spręsti, kaip pasakyčiau- va kawesnkas atėjo ir pievas vapėt pradėjo ;)

Kalbame apie konkretu asmenį, o ne visus BnV vairuotuojus, yra tikrai kulturingu žmoniu už BnV vairo.

Hunter 2013-05-03 15:55

Ne visi BMW vairuotojai idiotai, bet ir ne visi idiotai yra BMW vairuotojai. (Keista, bet zodi de'bilas cenzuruoja forumas)

glutaminas 2013-05-03 19:16

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 269082)
Glutamino pranešimai buvo tol normalūs, kol MB vairavo, į BnV persėdo ir pradėjo čia lempas rašinėt (nieko keisto).

as ta pati kalbu apie bmw,mb ir audi :) reikia pirkti ne marke, o masina.

Tomskis 2013-05-03 19:45

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 269146)
as ta pati kalbu apie bmw,mb ir audi :) reikia pirkti ne marke, o masina.

ta pati galima pasakyt kad reik pirkt ne metus o masina. bet kazkodel siulai alfas, citrinas, renukus ir pan. ir jau ne pirma karta siulai ziureti i metus

Apple 2013-05-03 20:01

Tomski - LIKE :isveik:

sharrasitto 2013-05-03 20:19

Kiekvienas perka tai kas jam atrodo geriausia. Vieni perka metus, kiti marke. As perku marke, gaunu senus metus, gaunu dideles ir daznas eksplotacijos islaidas, bet man patinka tai, kaip mane veza tas ligu maisas. Galbut naujesne alfa ar panasaus lygio auto nesukeltu tiek islaidu, bet tikrai kolkas nenoriu atsisakyti vieno is gyvenimo malonumu - vairuoti :) o vairuoti biudzetini krepsa ir rinkti su juo duobes bei kratytis yra darbas... Uz komforta visada reikia moketi. :)

M'Bejus 2013-05-03 21:33

Belieka pakartoti :D
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3...hztbo1_400.gif

Artunas 2013-05-04 00:28

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 269159)
Kiekvienas perka tai kas jam atrodo geriausia. Vieni perka metus, kiti marke. As perku marke, gaunu senus metus, gaunu dideles ir daznas eksplotacijos islaidas, bet man patinka tai, kaip mane veza tas ligu maisas. Galbut naujesne alfa ar panasaus lygio auto nesukeltu tiek islaidu, bet tikrai kolkas nenoriu atsisakyti vieno is gyvenimo malonumu - vairuoti :) o vairuoti biudzetini krepsa ir rinkti su juo duobes bei kratytis yra darbas... Uz komforta visada reikia moketi. :)

Absoliučiai pritariu. Dar pradėsiu man ne svetima jausmą aplinkiniu pagarba ir požiūrį i tave kuomet vairuoji MB

Kažkada brolio amžina atilsį uosvis gerai pasake broliui kai šis jieskojo mašinos. Pirk sako mersa, gera masina ir žmones kitaip žiuri. Va žiūrėk pavyzdys, as nuvažiuoju pas gimines i Rokiski, ir tu nuvažiuoji. Gimines po to sakys, va Arūnas buvo atvažiavęs, o apie mane sakys. Va Jonas su mersu buvo atvažiavęs !

glutaminas 2013-05-04 20:53

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 269172)
Absoliučiai pritariu. Dar pradėsiu man ne svetima jausmą aplinkiniu pagarba ir požiūrį i tave kuomet vairuoji MB

Kažkada brolio amžina atilsį uosvis gerai pasake broliui kai šis jieskojo mašinos. Pirk sako mersa, gera masina ir žmones kitaip žiuri. Va žiūrėk pavyzdys, as nuvažiuoju pas gimines i Rokiski, ir tu nuvažiuoji. Gimines po to sakys, va Arūnas buvo atvažiavęs, o apie mane sakys. Va Jonas su mersu buvo atvažiavęs !

Jei molis esi, gali ir su ferari atvaziuot, nepades ir zmones vistiek kaip i moli ziures :bum:

glutaminas 2013-05-04 20:55

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 269154)
ta pati galima pasakyt kad reik pirkt ne metus o masina. bet kazkodel siulai alfas, citrinas, renukus ir pan. ir jau ne pirma karta siulai ziureti i metus

siulau ziureti i masina. Jei renkiesi cls ar s klase, ar ml, cl, sl, slk ar pan , taivargiai tau ka pasiulys kitos markes. o jei renkiese eske, ceske ar kita krepsa, tai kitos markes gerokiau pigiau tau tai pasiulys. O kad masinos tos vienodos, tai cia faktas, tik marketingas brainwahsed jum gerai padares yra :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:50.