MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Artunas CLS (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11005)

augi$ 2013-06-16 18:39

Na kas del ratu tai tragiskai atrodo! sunku net pagalvoti kad kazkam galejo jie patikti ir dar butent ant cls..visu pirma tu ratu modelis moraliskai pasenes tokiai masinai nebent ant kokio 325 cabrio tiktu ir tai per mazi. Na cia mano asmenine nuomone. Jei tau patinka tai viskas Liuks.:)

Tomskis 2013-06-16 18:55

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 276164)
Na kas del ratu tai tragiskai atrodo! sunku net pagalvoti kad kazkam galejo jie patikti ir dar butent ant cls..visu pirma tu ratu modelis moraliskai pasenes tokiai masinai nebent ant kokio 325 cabrio tiktu ir tai per mazi. Na cia mano asmenine nuomone. Jei tau patinka tai viskas Liuks.:)

tu biski i tema rasyk, cituok ar kazka, nes dabar galima pagalvot kad apie B klase kalbi :)

Artunas 2013-06-16 19:13

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 276163)
:good: ar tamstos brangioji irgi pries automatus?? :) nes as kai savajai pirkau tai buvo jokiu budu ne AUTOMATA :)

Manoji UZ automatus, bet deja situ modeliu labai maza pasiula, ir teko eiti i kompromisa...
Automato ji labai norejo, bet susitaike su mechanika vardan masinos stovio. Vat be sildomu sedyniu jai auto but netikus :) net kai silta megsta savo zaviaja pasyldit :)

P.S. ner jau tu visiem neitikusiu ratu, nuejo velniop Vokietijos autobame, vos neizsitaskem. Toliau viskas vokiskai paprasta> ADAC> artimiausias MB centras> nauji beskoniai originalus CLS ratai su naujom padangom> didziule saskaita i dantis ir laisvas. Lauksiu draudimo nuosprendzio. Pripazystu kad tie ratai blogiausiai isleisti mano pinigai per paskutinius 10 metu, ir ta tema daugiau nediskutuoju :malkos:

eSaS 2013-06-16 21:02

kaip suprast nuejo velniop ? kas buvo ? :confused:

Artunas 2013-06-16 21:11

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 276193)
kaip suprast nuejo velniop ? kas buvo ? :confused:

Kazka pervaziavom, vairavau ne as, tuo metu miegojau. Truko kaires puses abu diskai, ir galinis ratas isejus orui nusimontavo. Is priekinio siaip isejo oras. Masina praktiskai isgelbejo elektronika. Viskas gerai baigesi, esam sveiki gyvi, net masina sveika. Nuostuolis tik materialinis. O tai juokas palyginus su tuo kuom galejo baigtis.

eSaS 2013-06-16 22:06

:unreal: nu daaa,gali baigtis prastai tokie bairiai ..

augi$ 2013-06-16 22:17

Va tau ir neoriginalai..gerai kad viskas gerai baigesi!

vytas85 2013-06-16 22:59

vo tau ir mercedesas ir klases aukstos o net elementarios oro slegio sistemos neturi:dauzo:

vanix 2013-06-16 23:27

Citata:

Pradžioje rašė vytas85 (Post 276215)
vo tau ir mercedesas ir klases aukstos o net elementarios oro slegio sistemos neturi:dauzo:

manau, kad butinai turi, tik kad naujieji ratai buvo be davikliu.

Aisku ne mano reikalas, bet nauji CLS ratukai + naujus gumos jauciu kosmosa turejo kainuot i lietuviskas kainas verciant.. Papasakok po to ka draudimas atsake, labai idomu, nes isvis neisivaizduoju kaip jie tokiais atvejais skaiciuoja.

vytas85 2013-06-17 01:36

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 276221)
manau, kad butinai turi, tik kad naujieji ratai buvo be davikliu.

Aisku ne mano reikalas, bet nauji CLS ratukai + naujus gumos jauciu kosmosa turejo kainuot i lietuviskas kainas verciant.. Papasakok po to ka draudimas atsake, labai idomu, nes isvis neisivaizduoju kaip jie tokiais atvejais skaiciuoja.

o mersai slegio daviklius ratlankiose vis dar naudoja?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:39.