![]() |
|
savo kailiu pernai isbandzau kad didesni ratai sanaudu nedidina, esme kad spydometro parodymai klaidingi, klaidingai rodo kilometraza, todel su tiek pat kuro pravaziuoji maziau km, pagal spydometra, o realiai viskas tas pat. ir isvis, jeigu zmogus i menesi pravaziuoji iki 1000km, tai nematau prasmes skaiciuot sanaudas iki kokiu 12litru. ar ten 8 ims, ar 11. jau kai 17 ims tai pajusi gal per kisene. kitas reikalas kai daug vaziuoji, tada kiekvienas litras svarbus
|
Citata:
daužtas,nedaužtas... |
Gal kas nors gali man suteikti Moderatoriaus teisias?
visus issiusiu ilgalaikiu uztarnautu atostogu. jau darosi nuobodu jusu klausyt. |
nepatinka - neskaityk. o modero teisiu tokiem kaip tu ar as negalima, nes tik dviese ir liksim forume :D
|
tai matai, skaitau tam kad suzinociau ir pamatyciau kazka naujo, kad ir tuos pacius skelbimus, o cia bardakelis ;)
dviese neliktume niekaip, nes as ir tave uzbaninciau :D |
be sansu, tu pirmas gautum bana :)
|
negalim mes banint :D tik adminas gali
|
kaip tai negalit banint? tai kam tada moderatoriaus teises, jei negalit elementarios tvarkos ivest? prasykit, kad adminas suteiktu daugiau galiu ;)
|
tiksliai kuo toliau tuo daugiau off topico :)
|
Puse cia snekanciu apie E60 kuro sanaudas, su situ modeliu nera vaziave ar net jame sedeje. Prisiziuri, prisiskaito tech. duomenu nauju automobiliu, o paskui buria, kad visi cia neteisus. Tai jei tokie skaitovai esant, tai raskit nete prefl ir fl motoru palyginimus, parasykite, kas konkreciai patobulinta ir kiek jis taupesnis. Dabar pasakojat ir patys nezinote apie ka - kazkas padaryta, kas tiksliai nezinau, bet garantuoju, kad sanaudos mazesnes. Zinoti mazesnes ar ne, o jei mazesnes, tai kiek, gali pasakyti zmogus, kuris turejes abu modelius ir juos praktiskai isbandes. Man teko pasinaudoti E60 ir su juo pravaziuoti beveik 800km, galiu pasakyti tik tiek, kad tokio modelio nepirkciau, nes man nepatiko pakabos kietumas, variklio dinamika galvojau labiau nustebins, o kuro sanaudos nedziugino isvis, net ir vaziuojant magistrale.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:31. |
|