MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

woodoooo 2013-03-08 15:43

kosmine kaina kaip uz tuscia angla ir dar tokiu varikliu. neapsimoka net perdarynet.

Mercedes.Benz 2013-03-08 17:04

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 258884)
error nurimo biski, atsirado naujas :D
ir nereikia lygint vienodu motoru, jei imi viena galingiausiu 3 serijos universalu na tarkimi vidutini, tai staytk salia jo s500 arba s400cdi ir liksi siknoj, ir su savo w220 taip panardydavau kad tokie pacanai prisipirke BNV likdavo toli toli, man juokinga matyt pienburnius su 330d 530d uzsipuotus iki negaliu ir minancius apsipylus juodais dumais, tipo neturiu litu bet noriu kad valintu, xa xa xa, nori but kietas ir pasirodyt kad tavo masina valina, nori ale pries kitus pasirodyt tai nusipirks w220 s600 biturbo su 500ag, ka slabo moket uz kura ar islaikyma? DAR KARTA KARTOJU TAS 3 SER BNV KIBIRU KIBIRAS KRATYTUVAS INKSTU IR KEPENU!!!!!

grubus komentaras, bet zmogus nesupranta kas yra kibiras, kibiras tai masina kuri atkarto visus vidinius organus vaziuojant! zinau kas vazineja su bulka 600ag ir nepavysi tujo su ta bnv bet ta bulka ir kibiras!

Ir kodėl šalia 330D reikia statyti S500? Man atrodo 3 litrų dyzelis ir 5 litrų benzas kažkaip panašumų mažai turi, ar tau jie identiški? S320, E60 - vienodas motoras, praktiškai vienoda galia. Vienas komfortas, kitas greitis ir manevringumas. Kokie dar ginčai kyla? Su dujom visokių A8 ir S ne ką mažiau važinėja negu cipuotų. Atsidarai langą (dažnai net kiaurai salono filtrą eina važiuojant iš paskos) ir smirda puvėsiais, neplautom kojinėm. Vaizdas (tiksliau - kvapas) ne ką malonesnis už tuos dūmais apsipylusius budulius. O ir cipas ne ką daugiau problemų motorui prideda negu dujos, jeigu kreivarankiai cipavo/dujino, bet ta tema neišsemiama ir neverta jos pradėti. Man tavo W220 PENSININKŲ PENSININKAS ir ką tu man? Nepiršk savo nuomonės kitiem, nes kiekvieno poreikiai skirtingi. Man koks C32 AMG būtų kur kas smagesnis.
P.S. Koks Error? Jam irgi S500 ir 330D nelabai sąžiningas palyginimas buvo? Tas S500 dvigubai daugiau galios turi jomajo...
Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 258965)
Prie ko cia tas faceliftas, ka jus cia nusikalbat :) Neneigiu, faceliftas geriau, bet kad ten kosminis skirtumas bus tai pasaku pasaulis. Svarbu pasiimti ne facelifta, o tvarkinga, priziureta, su visais aptarnavimais masina. Jei ieskai facelifto uz 40tukst dar turbut pilno, tai gal geriau uz tiek imk prefacelifta-daug maziau problemu turesi. Pirkti reikia ne is turgaus, o is dilerio, kuris garantuoja automobilio istorija ir nebus bedu.

3.0d valgo 11-12ltr dyzelio, jei automatas, na jei faceliftas, gal kiek maziau, cia kalbu apie miesta. Na nebent vaziuoji kaip su 1.6d tai gal ir rys iki 10ltr.
Jei ka domina, w220 s320cdi man mieste valgydavo apie 13ltr, e60 3.0d valge apie 12ltr, e65 apie 12ltr, 740d e65 dabar valgo apie 13-14. - ka norejau pasakyt - stebuklu nebuna. cl500 - mieste 20, tauregas 4.2benzas mieste 22.

Kokie dar 12 litrų ant naujo 3.0d dyzelio? Ar išprotėjai? Važinėjau su E39 530D ir rydavo 10-10,5 litrų Vilniuje (apie mano vairavimo stilių nuomonę jau susidarėt ko gero), o čia apie E60 facelift motorą šneki. Drąsiai į kokius 9 litrus tilpsi naglai važinėdamas su juo. Final teisingai sako, kad pas juos tikrai neįtikėtinas galios ir ekonomikos santykis.
Citata:

Pradžioje rašė ilmarelis (Post 258984)

Vakare, patamsėje važiuoti į stotį parduoti mašiną...
Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 259000)

Kokias nesąmones čia sudėjai? Kiek vargti pažiūrėk reikėtų prie to W220. Pirma perdarai, tada dujas statai, nes benzininė karvė. Išlaidos ir virš 20 atsistos. Komplektacija kaip Golf'o. Net šilelio nėra. Šildomos priekinės sėdynės, automatas, oda. Į normalų S'ą nepanašu dėl kurio vertėtų tiek vargti. Plius išorės spalva irgi mažai komplimentų verta. Antras irgi kvailokas. Kokio velnio reikalingas banginis su mechanke?

glutaminas 2013-03-08 17:17

Citata:

Kokie dar 12 litrų ant naujo 3.0d dyzelio? Ar išprotėjai? Važinėjau su E39 530D ir rydavo 10-10,5 litrų Vilniuje (apie mano vairavimo stilių nuomonę jau susidarėt ko gero), o čia apie E60 facelift motorą šneki. Drąsiai į kokius 9 litrus tilpsi naglai važinėdamas su juo. Final teisingai sako, kad pas juos tikrai neįtikėtinas galios ir ekonomikos santykis.

vazinejai su e39, ar zinai kad kiaule maziau ryja uz e60? Kai pasidomesi, tada pakalbesim, o dabar, neturejai tokios, nevazinejai, ir maziau cia ciesinkis.

Krizoks 2013-03-08 17:20

Citata:

Pradžioje rašė Mercedes.Benz (Post 259002)

Kokias nesąmones čia sudėjai? Kiek vargti pažiūrėk reikėtų prie to W220. Pirma perdarai, tada dujas statai, nes benzininė karvė. Išlaidos ir virš 20 atsistos. Komplektacija kaip Golf'o. Net šilelio nėra. Šildomos priekinės sėdynės, automatas, oda. Į normalų S'ą nepanašu dėl kurio vertėtų tiek vargti. Plius išorės spalva irgi mažai komplimentų verta. Antras irgi kvailokas. Kokio velnio reikalingas banginis su mechanke?

Apie antra,kas geriau lavonas su visai privalumais ar tvarkingas ir be privalumu?

vanix 2013-03-08 17:22

Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 259004)
Apie antra,kas geriau lavonas su visai privalumais ar tvarkingas ir be privalumu?

geriau trecias variantas - tvarkingas su privalumais, nebutinai visais :)

Mercedes.Benz 2013-03-08 17:37

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 259003)
vazinejai su e39, ar zinai kad kiaule maziau ryja uz e60? Kai pasidomesi, tada pakalbesim, o dabar, neturejai tokios, nevazinejai, ir maziau cia ciesinkis.

Važinėjau ir su E60 2005 metų. Betmano iki facelift sąnaudos 10 litrų. Mažiau čiesinkis pats.
Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 259004)

Kam toks S reikalingas tu man paaiškink? Koks malonumas stumdyti mechankę, kai važiuoji su limuzinu? Tai juk visiška nesąmonė. Čia kaip rusai pagamino ZiL'ą prezidentui, kurio durys vos atsidaro. Juokinga.

Krizoks 2013-03-08 17:43

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 259005)
geriau trecias variantas - tvarkingas su privalumais, nebutinai visais :)

Citata:

Pradžioje rašė Mercedes.Benz (Post 259007)
Važinėjau ir su E60 2005 metų. Betmano iki facelift sąnaudos 10 litrų. Mažiau čiesinkis pats.

Kam toks S reikalingas tu man paaiškink? Koks malonumas stumdyti mechankę, kai važiuoji su limuzinu? Tai juk visiška nesąmonė. Čia kaip rusai pagamino ZiL'ą prezidentui, kurio durys vos atsidaro. Juokinga.

Kas geriau mechanke stumdyt ar servise laikyt:?

Mercedes.Benz 2013-03-08 17:44

Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 259008)
Kas geriau mechanke stumdyt ar servise laikyt:?

Neturi pinigų - pamiršk apie normalų S. Paprasta.

woodoooo 2013-03-08 17:47

Citata:

Pradžioje rašė Mercedes.Benz (Post 259002)
Ir kodėl šalia 330D reikia statyti S500? Man atrodo 3 litrų dyzelis ir 5 litrų benzas kažkaip panašumų mažai turi, ar tau jie identiški? S320, E60 - vienodas motoras, praktiškai vienoda galia. Vienas komfortas, kitas greitis ir manevringumas. Kokie dar ginčai kyla? Su dujom visokių A8 ir S ne ką mažiau važinėja negu cipuotų. Atsidarai langą (dažnai net kiaurai salono filtrą eina važiuojant iš paskos) ir smirda puvėsiais, neplautom kojinėm. Vaizdas (tiksliau - kvapas) ne ką malonesnis už tuos dūmais apsipylusius budulius. O ir cipas ne ką daugiau problemų motorui prideda negu dujos, jeigu kreivarankiai cipavo/dujino, bet ta tema neišsemiama ir neverta jos pradėti. Man tavo W220 PENSININKŲ PENSININKAS ir ką tu man? Nepiršk savo nuomonės kitiem, nes kiekvieno poreikiai skirtingi. Man koks C32 AMG būtų kur kas smagesnis.
P.S. Koks Error? Jam irgi S500 ir 330D nelabai sąžiningas palyginimas buvo? Tas S500 dvigubai daugiau galios turi jomajo...

Vakare, patamsėje važiuoti į stotį parduoti mašiną...

:crazy:

Krizoks 2013-03-08 18:49

Citata:

Pradžioje rašė Mercedes.Benz (Post 259009)
Neturi pinigų - pamiršk apie normalų S. Paprasta.

Kas tu man tėvas,kad isakinėtum? :crazy:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:46.