MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

ilmarelis 2013-02-20 13:09

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 255263)
http://auto.plius.lt/skelbimai/volks...s-2757149.html
skaiciau komentara,ziurejau i kaina ir nieko nesupratau:D

zinau sito aparato savininka...priziuretas...buvo nulekes iki vokietijos stabdziu kaladeles pasikeisti :D bet isvaizda man jo baisi...originalaas daug graziau man....

deimantaz 2013-02-20 13:13

Citata:

Pradžioje rašė TATSU (Post 255424)
:) tai aisku w210 n kartu geriau :)

w212 :good:

Tomskis 2013-02-20 13:15

atrodo kai kaimo tiuningas, o kad lempos 2011 metu tai mazai ka reiskia, nes masina tai 2005, reiskia sudejo taiwani koki, arba naudotas paprasto phaetono, jokios prabangos nematau, tik gaidiska kapota

Tomskis 2013-02-20 13:17

Citata:

Pradžioje rašė brasil181 (Post 255264)
kas pasakys w210 visa vaziuokle kiek kainuot +- su detalem ir darbu kiek kainuoja

~2000lt

glutaminas 2013-02-20 16:48

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 255431)
atrodo kai kaimo tiuningas, o kad lempos 2011 metu tai mazai ka reiskia, nes masina tai 2005, reiskia sudejo taiwani koki, arba naudotas paprasto phaetono, jokios prabangos nematau, tik gaidiska kapota

tau viskas gaidiska, kapotas, pats wv ir faetonas yra gaidiskas, man tai atrodo kad tu pats gaidys, neisizeisk tik :geda:

glutaminas 2013-02-20 16:49

Perskaiciau ka cia priburbuliavo jaunimas apie mersus,apie wv, na tai ka as galiu pasakyt, diletantiskos nuomones esat jaunuoliai, man toks jausmas susidare :wave: Geriau 3-4metu senumo mersas, nei faetonas naujas :) Kai isgalesit nusipirkti nauja masina,o ne nupersta atvazineta jau kazkieno, tada ir pakalbesim. Nei viena normali imone, ar normalus zmogus neperka deveto triperio, visada geriau nauja. Nebutinai lyginti s klase su dacia logan, pabukit nors cia protingi :)

munde8 2013-02-20 16:50

:D jau kvepia mustynem....phaetonas yra man asmeniskai neblogas isore ir visa kita tik jis turi savo pirkeja , nes kiekvieno norai ir poreikiai, isitikinimai skirtingi...

danyla 2013-02-20 17:00

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 255475)
Perskaiciau ka cia priburbuliavo jaunimas apie mersus,apie wv, na tai ka as galiu pasakyt, diletantiskos nuomones esat jaunuoliai, man toks jausmas susidare :wave: Geriau 3-4metu senumo mersas, nei faetonas naujas :) Kai isgalesit nusipirkti nauja masina,o ne nupersta atvazineta jau kazkieno, tada ir pakalbesim. Nei viena normali imone, ar normalus zmogus neperka deveto triperio, visada geriau nauja. Nebutinai lyginti s klase su dacia logan, pabukit nors cia protingi :)

idomei tu cia kalbi, pazystu net kelis zmones kurie gali sau leist praeitu metu masinas, taciau perkasi tokius kaip mb w140, bmw e38 ir t.t, aisku perkami variantai dazniausiai buna IDEALUS, nerandi nei rudeles, nei ibrezimo ir komplektacijos buna pacios pilniausios... yra zmoniu daug kuriem patinka labiau kaip tu sakai "sena supersta masina" nei naujas kvepaintis auto, nes tai yra klasika... asmeniskai as turedamas dabar tiek pinigu net nepirkciau to pheaeton, jau geriau uz tuos tukstancius pasiimciau koki nors c124 amg... nors ir uz "sena supersta" auto suplociau daug, taciau tureciau klasikini ir isskirtini automobili. ir vapse kiekvienas perkasi tai ka nori, tai yra pacio zmogaus pasirinkimas.

juozavas 2013-02-20 17:22

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 255475)
Kai isgalesit nusipirkti nauja masina,o ne nupersta atvazineta jau kazkieno, tada ir pakalbesim.

Būtent! O su tavim pakalbėsim, kai išgalėsi nusipirk kažkiekno atvažinėtą bet nenuperstą! Ir kuo senesnių metų ir kuo mažiau nuperstą - va tada pašnekėsim ;)

Somesword 2013-02-20 17:24

Kol c124 ar w140 taps klasika tu spesi ir numirt....

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:39.