![]() |
neskubėk tomskio klausyt. pasuk 867872043 ir nulėk tegu pasižiūri.
|
tai ir nereik aklai klausyt, reik nuo diagnostikos pradet, gali but ir menkniekis. faktas kad tai susije su kuro sistema
|
Gal žinote kur įmanoma įsigyti tokį daiktą kai vėduokliniai purkštukai stiklų apiplovimui? w203
Ir dar ar įmanoma išspręsti stabdžių pedalo tokį kaip ir girgždėjimą kiekvieną kartą spaudžiant? Galbūt tektų kažką išėmus patepti ar pakeisti, ar čia kalba eitų jau apie pedalo stūmuokliuką? Gla kas ir schemą turite, nes pats rusiškai nesuprantu tai... |
1 Attachment(s)
Buvau isvykes savaitei, masina buvo nenaudojama, vaziuojant iki miesto atsirado tokia klaida.
|
Citata:
|
Akumas praeitais metais pirktas ir pries salcius patikrintas, sake, kad geras.
Siandiena daug vazinejau ir daugiau klaida nepasirode, ziuresim kas bus rytoi. |
Sveiki,
w202 1996 metu, 2.5 turbo su automatine deze. Masina turiu vos keleta dienu. Paspaudus greitkelyje stipriau pedala, kai apsukos siekia apie 2500 ir daugiau ima po kapotu cypti/zviegti. Dirzeliai kokie nors bus? Galbut normalus dalykas? Su MB pries tai nesusiduriau :) |
viens dirzelis tera. gali cypti jis, gali itempejo ratukas, vandens pompa, generatoriaus skyvas, kondiskes skyvas. Pradziai nusiemi dirza ir prasuki viska ranka, itempejo ratukas ir dirzas nera amzini, visa kita daug maz iki mirties laiko. Ratukas 60lt, dirzas 60lt. Pakeitimas 20min rukant.
|
Atsils lauke, reikes pasidaryti. Skamba zymiai paprasciau nei galvojau is pradziu. Dekoju, Gerb. Tomski :)
|
jus man paaiskinkit kiek turi imt normaliai s203 fl 220 cdi?
Nes siuo metu mano vairuojamas ima apie 12 litru, jei trasoje tada 6.5. Man cia panasu i apsurda. Ka jus manot? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:34. |