Zinau,kad keiksit mane,bet KASKO draudimo tai juk neturejau :/ tik civilini.
O buvo taip: 2011-12-22 20.30h vaziavau Virsuliskiu gatve,link Laisves pr.-Virsuliskiu g.sankryzos (link pc "Mada"),likus apie 100m. iki sankryzos,pastebejau jog kita eismo juosta,nuo sankryzos dideliu greiciu atlekia dzipas Lexus. Jis be posukio signalo,visu greiciu metesi i mano eismo juosta tiesiai po ratais. Smugio isvengti buvo niekaip neimanoma,nes dzipas uztvere visa mano eismo juosta,o ir stabdyti nebuvo jau laiko.
Smugis buvo stiprus. Dzipas buvo pakeltas i ora ir uzmestas ant saligatvio,ko pasekoje mano masinai truko storiausias salia radiatoriaus esantis metalinis balkis,prakiuro radiatorius lygtai,nes visas antifrizas istekejo ir nezinai ar dar variklio nepasieke...
Is dzipo issiropste visas GIRTAS ekipazas,klausiant kas vairavo masina stojo tyla..tik patys pasake,kad sumokes viska draudimas ir netgi pasiule kviesti policija,nebijodami prarasti teisiu.
Kvieciant policija ir bekalbant su vienu is dalyviu, 2 veikejai staiga ilipo i dzipa ir vos neuzvaziuodami ant koju,saligatviu,po to issoke i vaziuojama dali nuvaziavo Virsuliskiu g. link. Likau tik su vienu girtu marozu. Iskart vel informavau policija,kad pasisalino kaltininko automobilis ir likau tik su vienu girtu pilieciu,del kurio veiksmu irgi negarantuotas.
Atvyjke patruliai isisodino ta asmeni i masina ir nusiveze nustatyti tapatybe. Jis aisku jau kitaip kalbejo ir viska neige../ale tos kompanijos net nepazista.
Numeriai buvo prekybiniai,policija sake,kad tokiu numeriu duomenu bazeje nera.
Ko gero viska reikes tvarkytis paciam uz savo pinigus,todel ir klausiu Jusu patarimu kur galima gauti reikiamas detales,ar kur geresni meistriukai gali viska sutaisyti ir Jusu akimis ar labai cia baisu?
Beje-gal aks turi pazistamu teisasaugoje ir galid ar patarti ar pagelbeti sios nelaimes atveju? (man tai nelaime)
Del idomumo: draudimu fondas atsiradus kaltininkui man ismoketu 6800lt., vienas is servisu priskaiciavo samata su naujom detalem (aisku nauju nereikia) netgi 27000lt. ziauriau nebuna.. :(
|