![]() |
Citata:
|
Citata:
Pastave stiklo apacie tiesi be vingiu? |
Kaip mazinti duminguma? Buvau nuvaziaves tech apziuros profilaktikai ir neatitikau dumingumo. Zodziu filtras senas buvo, motoro nepragazaves buvau. Kokios priezastys del per didelio dumungumo? Degimo kampas? Purkstukai? 2.2d motoras
|
\nu tai pats parašei - pakeisk filtrą, palakstyk prieš TA (apsukų laikymas tuščia eiga ne į sveikatą, geriau su apkrova, t.y. važiuojant), ir įsipilk iš didesnės mahymos kokį "liquid molly" ar "wynns" skirta dyzeliniam kurui priedą, kainuos 15-20lt.
|
problema TA. kiekviena savaite varau po masina, tai ne viena mano varyta nepraeitu savo eiga dumingumo :) net dumo nemeta is duslintuvo, o CO per didelis. iseitis paprasta - eik uz pinigus. nes kitaip ir varikli pakeisi ir vistiek nepraeisi
|
Citata:
|
uzglusink egr, sumazes duminimas, oro filtra pasikeisk, seip neturi ten nieks dumyt, tuo labiau kad be turbinos pas tau. nepamirsk paskui papasakot kaip sekas is principo praeidinet :)
|
varau ir aš TA į mėn po dvi tris mašinas dyzelius ir visos praeina - išimi oro filtrą, gerai guminiu plaktuku pradaužai duslintuvus, pragazuoji normaliai daužydamas kol kiemas nuo suodžių juodas pasidaro ir vuolia su lipdukais :xx:
|
As su 25-30k km pralekusiu filtru ir mirusia oro srauto matuokle be problemu praejau pagrindinej TA vilniaus stotyje, pries tai diena pasukiojau 3 begiu 100km/h kad prasidumintu ir viskas
|
Norėjau paklausti. Nuo kelintų metų ėjo į C220 ne LUCAS siurblys, o BOSH? Ir dar, lucas siurblį dėjo tik į dyzelius ar ir į benziną?
|
http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...123746090.html kaip manot, vertas dėmesio? Tas 2,2 dyzelis didelė bėda?
|
Citata:
|
nėr baisus tas Lucas, jei neužmuštas, bet ....
turėjau tokį su 2,5 automatą ir buvo gan tupas, o šis 2,2 su APD tai nežinau ar ryžčiausi tokį pirkt. Aš asmeniškai siurblio nebijau, bet na nebent super gera kebulo būklė |
Va va, aš ir galvoju ar su tuo 2,2 apd neprasikeiksiu dėl traukos. Po 2,3 kompressoriaus man jis bus jaučiu kaip žigulys traukos atžvilgiu. :confused:
|
Citata:
Beje šis mersiukas kol kas turi 1 savininką Lietuvoje ir jo vin yra: WDB2021211F460567 |
Bet šiaip skelbimuose nelabai į ką yra žiūrėt iš W202. Gaila, visai sueitų toks antras.
P.S. čia jame, kaip suprantau pagal VIN, tai tik 4 pavaros. Tai išvis kosmosas. |
Citata:
|
Na tikėjaus.. :D Ką aš žinau, ne koks ekspertas esu, kad žinočiau kokios pavarų dėžės, kuriame auto ėjo. :)
|
praeita savaite gainiojau tokia ceske, tai traukos labai truksta, bet aisku zinau kad pasivazineciau menesi, priprasciau ir uztektu tos traukos :) toki varikli rinktis galima tik del ekonomijos ir mazos kainos, o jei daug vazineji, keliauji, lenktyniauji ir pan. tai sis variklis ne tau :)
|
Na kaip, važinėt, tai labai daug nevažinėju, bet mėgstu, kai automobilis prireikus atgyja, kai paspaudi gazą, kad jis į priekį šautų. :) Su šituo to niekada nebus, kaip supratau.
|
Citata:
|
beje gal kam teko nuimineti w202 vaira? Siandien bandziau atsukineti, bet varztas nejuda, sesiakampio varzto viduriukas kone prasimale, tad daugiau ir nebandziau. Nesuprantu kaip jis turi tsisukt, su smuginiu sautuvu gal?
|
kai nesukinetas tai gerai uzkepes, as nuvariau pas meistriukus, gera sesiakampi paemiau ir atsukau su vamzdziu. o likusius kartus jau pats sukinejau nesunkiai
|
Citata:
|
Citata:
|
Aš žinau, jei tinka Antakalny, netoli Grybo diagnostikos gydymo centro.
|
o jei rimtai tai pneumatinio suktuvo čia naudot negalima - greičiau prasuks varžto galvutę šešiakampę, nei atkals varžtą. O tada jau bus kryžiaus keliai tą varžtą išsukt. Tada reiks virint veržlę ir t.t. ir vairo likimas gali pasikabint ant šiukšlių dėžės.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
svarbu irankiai geri, tada viskas atsisuka, dar kartais galima su svarfke pasildyt, bet vairas ir taip turi atsisukti
|
Citata:
|
atvaryk i pasilaicius pas mane, atsuksim pas mano meistriukus :)
|
Citata:
|
Nu toks idomumas iskilo, zodziu ryte pakaitinau zvakes, uzkuriau masina tada variklis pradejo purtytis, vel pakaitinimo in dikacija uzsidege ir uzgeso po 2 min. Suprask negyvos zvake. Bet dar idomiau tas kad nuvaziavus 100km indikacija per tuos km uzsidege dar 4 kartu po 2 min. Kas cia per pieva?
|
pravodke pramusta kazkur ar sutrukinejus arba rele gryba pjauna arba ant dienu turetu zvakes perdegt :)
|
arba apsilydęs ar atkaitęs kontaktas ant kažkurios žvakės, nes šiuose modeliuose kontaktai kur laidai ant žvakių užsimauna geriau neminėsiu :cenzura:
|
Citata:
Nu dekui vyrai uz patarima, ryt ziuresiu. Beje Tomski ko nekelei rago? :) |
dirbu kartais smarkiai, sorry kad neatskambinau, vairuodamas sms perskaiciau, galvojau grysiu ofisan, paskambinsiu, ale taip iki siol skambinu :D daznai buna kur numestas telefas, rankos uzimtos ir pan
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:53. |